Tröttboll och babyshower

Är sååååå trött, känns som att jag kommer somna vid mitt skrivbord idag. Är stiltje på kontoret, fast jag har en del mail och så att jobba mig igenom så tiden går ändå relativt fort. Har varit superskönt med två veckors ledigt men jag är bra mycket tröttare nu än när jag gick på jullov, hehe.

Har iallafall har megamysig jul! Ätit massa, tagit hand om sjuk man, shoppat och träffat massa människor. I lördags mötte jag upp Elle, Johanna och Issa för brunch i snöstormen, innan jag körde över till Tyresö för vad jag trodde var en lugn middag med systrar och pappa – men visade sig vara överrasknings-babyshower till mig!!! Alltså blev så glad och chockad? Den första jag såg var min minsta lilla treåriga kusin. Hon var väldigt glad att gå på tjejfest med alla stora tjejer trots att hon förväntat sig att det skulle vara en bebis på babyshowen (det har varit ett väldigt tjat om den här bebisen senaste halvåret, tror hon börjar misstänka att allt bara är en hoax). Alla mina bästa vänner, mina systrar, min mamma, moster, kusin, mormor och så lill-Odette var där. Vi åt pajer, fikade cupcakes (rosa av någon anledning), lekte lekar (typ “sätt spermien på ägget”) och jag (eehh vi) fick så himla många fina och användbara presenter som Odette hjälpte mig att öppna. För att inte tala om alla ballongkontstellationer! Tryckte in så många jag kunde i baksätet på bilen för att forsla hem och nu bor det massa blå heliumballonger i vårt vardagsrum.

Hej hej glad tjej ska fortsätta jobba nu. Puss!


  
  

Posted in JAG

13 thoughts on “Tröttboll och babyshower

 1. Pingback: cheap fifa 17 coins

 2. Pingback: cheapest nba 2k mt coins ps4 supplier

 3. Pingback: buy fifa 17 coins

 4. Pingback: UPAlbion.com

 5. Pingback: cheap fifa 17 coins

 6. Pingback: fifa 17 coins for sale

 7. Pingback: cheap fifa coins

 8. Pingback: FIFA17 PC 120k coins

 9. Pingback: fifa 17 coins

 10. Pingback: NBA 2K17 MT XBOX ONE

 11. Pingback: UPAlbion

 12. Pingback: albion online gold

 13. Pingback: DOFUS Touch Kamas

Comments are closed.