Systrar

  

 Den här bilden är från den finaste dagen i mannaminne (ehm) på mig och de två bästa personerna jag vet. Det är något så enormt speciellt att vara del av en systerskara och jag är SÅ tacksam för att jag fått ett liv inuti den magiska konstellationen.

Har en enormt produktiv dag och nöter av möte efter möte med punkter på to do-listan emellan. Unnar mig massor med pepparkakor och ser fram emot “jullov” efter nästa vecka. Ska bygga snögubbar och sova till nyår.

Posted in JAG

12 thoughts on “Systrar

 1. Pingback: nba 2k16 mt

 2. Pingback: UPAlbion.com

 3. Pingback: fifa 17 coins

 4. Pingback: u4fifa.com

 5. Pingback: u4fifa.com

 6. Pingback: buy fifa 17 points

 7. Pingback: FIFA17 IOS 150k coins

 8. Pingback: nba 2k17 mt

 9. Pingback: Cheap NBA 2K17 MT XBOX ONE for sale

 10. Pingback: NBA 2K17 MT

 11. Pingback: Albion Online Silver

 12. Pingback: buy cheapest Dofus Touch Kamas

Comments are closed.