Katter, burgers & lobsters

Godmorgon! Just ätit frukost och pratat om katter. Idag är det konferensdag! Just konferens är väl kanske inte så jättekul men efteråt följs “jul”middag på Burger & Lobster och det ska ju bli superroligt. För de som får dricka alkohol. Jag tänker moffa hamburgare och hummer i vilket fall. Och vara SÅ skadeglad imorgon när resterande mår dåligt dag två på konferensen. Haha.

Vi har julpyntat hemma vilket var way overdue för min mentalitet (men helt rätt i tiden). Det är jättemysigt. Trodde att ljusen skulle göra mig aningens piggare men jag är SÅ trött så trött. I helgen ska jag SOVA. Och kanske äta pizza. Och ta en brunch med Hannah & Sadaf.

Men nu ska jag jobba klart min to do-lista för veckan och lyssna på Coldplays nya låt!

IMG_2933.JPG

Posted in JAG

14 thoughts on “Katter, burgers & lobsters

 1. Pingback: buy fifa coins

 2. Pingback: blade and soul gold

 3. Pingback: Runescape gold

 4. Pingback: u4fifa

 5. Pingback: best supplier of nba mt pc

 6. Pingback: UPAlbion

 7. Pingback: u4fifa fifa coins

 8. Pingback: FIFA17 XBOX 360 800k coins

 9. Pingback: fifa 17 ps3 coins

 10. Pingback: buy NBA 2K17 MT

 11. Pingback: Buy NBA 2K17 MT

 12. Pingback: cheap NBA 2K17 MT

 13. Pingback: best Dofus Touch Kamas seller

 14. Pingback: cheap albion online silver

Comments are closed.