Systrar

  

 Den här bilden är från den finaste dagen i mannaminne (ehm) på mig och de två bästa personerna jag vet. Det är något så enormt speciellt att vara del av en systerskara och jag är SÅ tacksam för att jag fått ett liv inuti den magiska konstellationen.

Har en enormt produktiv dag och nöter av möte efter möte med punkter på to do-listan emellan. Unnar mig massor med pepparkakor och ser fram emot “jullov” efter nästa vecka. Ska bygga snögubbar och sova till nyår.

Posted in JAG

Dagen hittills

 1. Dagen började med att min dator valde att dö. Hej hej. Jag valde att låtsas om det regnar och gå äta frukost istället.
 2. Jag HATAR att hicka och det börjar bli måttligt irriterande att lille Humlan väljer att ha hick-sessioner i magen flertalet gånger om dagarna. Sluuuuta.
 3. Liptons Lemon Macaroon-te är sjukt gott – smakar godis.
 4. Jag tyckte mig höra rykten om pepparkakor i köket, så det tänker jag gå och undersöka innan lunch. Ciao!
Posted in JAG

Helga Natt

Denna helgen har det stormat galet utanför hemmet och vi har inte gjort många knop. Jag har dock nått mina mål med helgen vilka var att SOVA och VILA så mycket som möjligt. Är helt komplett utvilad och redo att ta mig an denna måndag. Det stundar en workshop hela eftermiddagen och jag har precis varit och besökt min barnmorska (som jag tycker så mycket om!). Har visst gått upp 10 kilo vilket jag har lite ångest över, men vad kan man göra. Är ju förutom bebis moderkaka och fostervatten och extra blod och sånt mysigt. Tänker ändå äta av godisskålen som är framplockad här. Man behöver ju energi när man ska workshoppa. Woop.

Posted in JAG

Katter, burgers & lobsters

Godmorgon! Just ätit frukost och pratat om katter. Idag är det konferensdag! Just konferens är väl kanske inte så jättekul men efteråt följs “jul”middag på Burger & Lobster och det ska ju bli superroligt. För de som får dricka alkohol. Jag tänker moffa hamburgare och hummer i vilket fall. Och vara SÅ skadeglad imorgon när resterande mår dåligt dag två på konferensen. Haha.

Vi har julpyntat hemma vilket var way overdue för min mentalitet (men helt rätt i tiden). Det är jättemysigt. Trodde att ljusen skulle göra mig aningens piggare men jag är SÅ trött så trött. I helgen ska jag SOVA. Och kanske äta pizza. Och ta en brunch med Hannah & Sadaf.

Men nu ska jag jobba klart min to do-lista för veckan och lyssna på Coldplays nya låt!

IMG_2933.JPG

Posted in JAG

Önskelista till jul 2015

 1. Biljetter till Coldplay i sommar. Varfööööör köpte jag inte innan det såldes slut :(((
 2. Tröjor i kashmir i ej knäppa färger
 3. Vardagsnecessär som får plats i väskan
 4. Större necessär som jag kan ha till gymmet/yogan
 5. Halsband i vitguld som passar mitt bling på vänsterhanden
 6. En ny plånbok i någon fin färg (här kan knäppa färger ha en fördel)
 7. Stockholms-underlägg (till varma kastruller mm) från Svenskt Tenn
 8. Fluffiga hotelltäcken med matchande kuddar
 9. Ett hus klart till sommaren
 10. En vattenflaska till gymmet
Posted in JAG

The cop out of all cop outs

Nä alltså, jag är så SUR på The Walking Dead. Varför måste alla mina favoritserier spåra ur. Alla karaktärer gör IDIOTISKA saker och författarna är kassa. Bu.

Men on a positive note är det väldigt soligt och fint vinterväder ute. Lite snö på det och jag är i winter wonderland-heaven. Inte för att det någonsin på tusen år skulle vara snö vid Sergels Torg men man kan ju drömma.

Nu ska jag äta min tikka masala-lunch (♥♥♥) och sedan våga mig på en tårtbit. Det har flugit arga lappar över uppätna bullar till kundmöten sedan imorse men denna är nog från fokusgrupper från en annan tid (igår).

ebf9cf6ff081d8c2c01f66e75ac6581eab9e32444da238b1d46c4003da22ef74

Posted in JAG