Runaway bride

Lördagen den 28 november 2015 var helt fantastiskt, magisk och den finaste jag varit med om. Är så oerhört lycklig och tacksam för alla fantastiska människor jag har i min närhet. Fick FANTASTISKA vackra tal från min familj och det var så mycket känslor i luften att jag fortfarande blir rörd när jag tänker på det.

Har numera världens finaste man och kan titulera mig fru med två fina diamantringar för att bevisa detta.

  

Posted in JAG

Glory glory

Fick panikstress blandat med hormonsvall i förmiddags efter ett möte och gick iväg och grät en stund på toaletten. Sedan tog jag mig samman och gick ut för frisk luft, köpte en kyckling/avokadomacka på Joe & The Juice och en chailatte på Espresso House och gick upp igen och jobbade. Ett inställt möte och rätt många punkter avbockade på att-göra-listan senare mår jag bättre. Efter lördagens personliga “lilla” projekt är den mesta stressen nog borta.

Nu ska jag stryka resten av måstena för dagens jobb och sedan hem och fira öppnandet av den andra filen på Huddingevägen igen! De små sakerna i livet osv.

Posted in JAG

Mat med mera

Hade megamysig söndag! Mötte upp Sadaf på Riche och tog en tidig brunch (=jättelugnt! Och mysigt), åt egg benedict och drack enorma mängder te med mjölk och socker efteråt. Då det var iskallt ute satt det perfekt. Vi snackade skit i över två timmar innan jag var tvungen att halka tillbaka till min parkeringsplats. Hemma målade jag kottar med glitter tills min rygg värkte och jag hade glitterlim över hela naglarna. Mvh pysselkvinnan.

Annars åt jag enorma mängder sushi på kontorets fredagsmys i fredags, och ännu större mängder tapas ute på stan i lördags innan vi var på bio. Ätarhelg hej. (Som om inte varje helg är ätarhelg).

Och nu ska jag ta tag i den sjukt långa to-do-listan jag inte ens hann bocka av en bråkdel av i fredags. Ändå något deppigt med måndagar och alla gröna kolumner (avklarade) döljs för att lämna det öppet för en helt ny vecka.

Och eftersom det är så kallt ute och hela Stockholm är juldekorerat tänker jag kringgå min regel att börja lyssna på julmusik första december och göra det nu idag istället! What.

  
Min arbetsplats fredag eftermiddag hehe

Posted in JAG

Vad som äts här

Fredagspeppen idag! Trots att vi gjorde oss ovän med alldeles för många i trafiken imorse, men vad gör det när man slipper åka tåg? Jag var sviiiinhungrig långt innan 12 idag så jag unnade mig en skräpmatslunch, sprang ner till McDonalds här nere och köpte på mig en hamburgare och morötter upp igen. Efter det lämnade Elina en saffranscookie och en saffransfläta framme till mig och Isabella. Och ja, det tog ju inte lång tid för kontorets två gravida att sluka dessa. Hehe. Dessutom har fredagsgodiset åkt fram. Choklad hej.

Något måste jag ju få unna mig när resten av kontoret ska skåla i champagne i eftermiddag.

Ikväll ska jag bada i Rituals-bubblor och laga röding med kanterell- och pepparrotsfärskost. I imorgon ska vi på nya Hunger Games och på söndag så ska jag till Riche och bruncha med Sadafi och Hannis! Pepp på helg, ja.

  
Kul för dem, jag håller mig till godisskålen då.

Posted in JAG

Och när alla droppat av, ställer inga krav, för du är allt jag har

Älskarälskarälskar Miriam Bryants låt i helgens Så Mycket Bättre. Lisa Nilssons är också bra!  Älskar hiphop ju. Generellt lyssnar jag nästan bara på svensk musik i Novemberlistan. Mycket Melissa Horn och Winnerbäck också. Jaja.

Idag har jag varit hormonell och hann gråta bort mitt smink innan klockan slagit 8. Så ja, sådärkul start på dagen. Ikväll ska jag på seminarium med jobbet. Inte alls särskilt taggad på det men blir nog bra ändå.

Hela veckan känns som en transportsträcka till helgen. Taggad på Hunger Games, äntligen biomys till en film jag vill se! Och denna gång ska vi in till den stora staden så möjligheterna till en middag utöver Pizza Hut eller Heron Citys lokala Amazonas är enorma. Nästan så man blir lite deppig. The paradox of choice osv.

Maggisen för två månader sen: (tyckte jag var jättetjock här redan, undrar vad jag tycker om två månader)

  

Posted in JAG

Hormoner med mera

Var så SUR imorse pga rådjur, kommunidiotkärringar, ombokade möten, felaktiga parkeringssummor och kommande regn (? mm) men det var lättats en smula nu efter en mycket trevlig lunch (trots att jag inte kunde köpa chevrésallad – kom på i sista minuten att det är nog inte tillåtet), solsken, kaffe på det och Johanna som tyckte jag skulle promenera till hamnen och fridfullt kolla på båtarna som lägger till. Haha. Har nog inte riktigt tid med det, men klämmer in ett yogapass efter jobbet och hoppas att det duger. Andas genom ilskan osv.

Snart är det helg. ♥

Posted in JAG

Tisdagsupdate

Typical tisdag. Långt tisdagsmöte med tillhörande frukost imorse. Ett urtrist spinningpass på lunchen, sedan snabblunch i form av yoghurt och två knäckemackor på kontoret igen. Nu en snabbgenomgång av våra sociala media-strategier vi håller på att utveckla och alldeles strax möte igen om all PR vi ska satsa på externt.

Ikväll amningskurs! Peppen på den, tycker förlossningskursen vi var på igår var himla bra – jag blev iallafall supertaggad på att föda barn. De lockade ju med smoothie och mackor. Glöm BB Sophia – älskar KS i Huddinge nu ♥♥♥ (Fast nästa gång, när jag har mer kött på benen och slutar lyssna på folk och neggos tänker jag välja Sophia ändå.)

Adiós.

  
Gårkvällens maggis.

Posted in JAG

Små saker som gör vardagen lite bättre

  • Kopplingen mellan alla Apple-produkter, så att när det ringer och man inte hittar telefonen kan man svara i paddan. Ahhh guld.
  • Excel. Enda man egentligen INTE kan göra i Excel är väl kreativ formgivning och typ resa i tiden.
  • Sonos i badrummet.
  • Spotify ♥ Bluetooth ♥ Min bil. Möjliggör min favoritsysselsätta: köra bil och sjunga högt med i gangsta-hiphop på högsta nivå.
  • McDonalds megagoda donuts.

Det enda jag har kvar att önska mig: Att Sonos ändrar sin app så att den är helt kompatibel med mina önskemål och att Essie-lacket jag jagar inte är SLUT på varenda jäkla Åhléns.

Den här helgen sa schwooop och sen var den förbi. Längtar ändå mest till december och julmys. Idag ska vi på förlossningskurs på Huddinge sjukhus. Säkert jättemegatöntigt men ändå. MVH tror hon är too cool for school.

Posted in JAG

EBT

EBT

ÄLSKAR Ebba Busch Thor. Har en galen jävla girlcrush på henne som inte direkt bleknade efter denna tweet. (Många långa och irriterade diskussioner om just detta ämne i mammagruppen igår men min åsikt är ganska exakt i linje med ovan).

Det är lite nojigt att sitta inloggad på både sitt egna Twitterkonto och företagets Twitterkonto samtidigt, särskilt med en gravidhjärna som kopplar bort lite då och då. Det gick dock bra, inga politiska åsikter spridda i byråns namn, hehe…

Idag har jag många långa möten och utbildningar, sedan ikväll möter jag upp H&M-tjejerna för en burgarmiddag på Texas. Puss onsdag!

Posted in JAG