take my whole life too

Jag är inte trött på sommaren, just för att den kanske aldrig kom. Men jag har ett himla sug efter höst nu. Det var så sjuuuukt länge sedan vi hemma hade en mysig fredagsmiddag där vi står och lagar mat, dricker vin, tänder ljus och lyssnar på min härligaste Spotify-lista. Mitt livsverk. Min baby. Min stolthet.

Jag var tvungen att dra igång den nu på kontoret. Rödvinsmys heter den. Den är helt fantastisk. Lyssna aldrig på musik annars. Men den hör ihop med hösten, med värmeljus, rödvin (vissa får satsa på alkoholfritt) och mörka kvällar. Oktober får gärna komma när som helst faktiskt.

Ikväll kör jag igång den hemma i varje fall. Vi hostar middag. Lite förspel inför höstens fredagsmys. Puss.

Edit: Gravidhormoner i samband med fin musik var ganska dåligt för jag började visst gråta till “I can’t help falling in love with you” så eh ja. Tur att jag sitter i loungen och det inte är någon här.

Posted in JAG

Sushi >> Träning

Var helt inställd (men även jävligt opepp och osugen) på att träna idag på lunchen. Hade packat väskan full med vidrigt tunga saker som skor, handduk, smink och fix som behövs när man ska tillbaka till kontoret. Just innan jag skulle gå imorse insåg jag att axelbandet till min gymväska fortfarande satt kvar på weekendbagen vi använde till Palma som ligger nere i förrådet. Så jag lackade på hela situationen, kastade väskan in i garderoben och stack hemifrån utan den. Försöker att inte låta hormonerna gå ut över någon annan när de svämmar över så…

Så istället för att köra ett spinningpass har jag tryckt i mig massa sushi till lunch. Och snart blir det tårta för det är alltid någon som fyller 30 häromkring.

Posted in JAG

Palma

En vecka på Palma senare. Vi har ätit massa mat (som himla tur är mina illamåendeveckor över!!! Till skillnad från när vi var i Grekland och jag typ kräktes av allt som fanns tillgängligt på buffén), solat, badat, läst böcker, fotat, druckit sangria (hehe nej) osv som man gör i Spanien. Nu är vi hemma igen, jag har hunnit med en svängom till Tyresö idag för att träffa mormor, mamma, morbror, moster och de två galna trollen jag tycker så mycket om. Men med bara fem timmars sömn i kroppen blir det inte många knop till idag. Vi ska strax åka och köpa tacos och däcka framför en film senare ikväll. Party-Alex anno 2009 skulle varit förfärad men sambo-Alex 2015 kan inte tänka sig en bättre lördag.
Puss puss eller besitos!

  

Posted in JAG

Visning + en obäddad säng

Visningen igår var kass. Som jag trodde. Men det är skönt, hade varit värre om vi blivit blixtförälskade och det sedan blivit brutal budgivning. Vi har andra planer istället. De mest överhängande innefattar att se klart på de två sista säsongerna av The Wire så att jag äntligen kan få se True Detective.

Jag imorse nedan. Jag mådde så extremt dåligt med huvudvärk från sekund ett av vaken tid och en tandborstning som fick mig att kräkas. Våga vägra vara hemma dock, jag skulle by all means till jobbet. Munchkin tyckte så extremt synd om mig att han erbjöd skjuts in till stan ändå, trots att han inte tänkte stressa på morgonen.

IMG_2317

När man prioriterar att fota sitt miserabla jag istället för att bädda sängen. Ikväll ska vi på middag hos mormor!

Posted in JAG

Back 2 business

Sådääääär var sommaren slut lagom tills när den började. Solen skiner och jag är tillbaka på kontoret. Mjukstartar dock genom att jobba en vecka och på fredag spontana ner till Palma för lite tilläggssemester. Hehe. Fast den semestern har varit planerad sen april så det var så långt min spontanitet sträckte sig.

Här hemma i Stockholm och i mitt liv händer det iallafall massor! Många stora projekt som landade i mitt knä på en och samma gång. Börjar i eftermiddag med att gå på visning för en villa. Vuxenpoäng hej.

Kände ungefär exakt såhär imorse när jag startade min dator:

FullSizeRender

Posted in JAG