Home sweet home

Nu är vi hemma. Jättejättejättehemma. Verkligheten börjar igen på måndag så tills dess ska jag försöka bota detta jetlag och avvänja mig från att pussa på min kille hela tiden.

Igår såg vi Fury och på planet hem The Skeleton Twins. Bägge var bra! Vilket jag aldrig tycker om filmer (att de är bra, alltså), så passa på att se dessa – rekommendation från mega-pessimisten.

Här nedan var vi på Mom Tri´s, den mest pretto restaurangen i Kata. Denna rekommenderar jag dock inte, väldigt överprisigt för halvdan mat. Men himla goda Bellinis, alltid något.

IMG_4698

Posted in JAG

Göttandet fortsätter

Slog sönder min telefon dag tre så den är stendöd. Heja mig. Men äter ihjäl mig på thaimat, gör megabillig manikyr och dricker caipirinhas vid poolen hela dagarna. Är glad och vill aldrig åka hem. Vem behöver en telefon ändå.

IMG_0009.JPG

Posted in JAG

Elle y noyait ce qu’elle avait de cervelle

Älska fransk rubrik för att vara överpretentiös (enda jag kan säga på franska är merci beaucoup).

Sitter på kontoret med snöyran utanför och Les Miserables i öronen. Är fortfarande SÅ den bästa filmen. Alltså, bara Jean Valjean, älskar att säga det. Hur bra namn? Får passa mig för att inte börja gråta av I Dreamed a Dream dock, är ju extremt överdrivet megakänslig för allt numera.

Jaja, jobbar undan i ett rejält tempo för att kunna lämna över mina babies (= projekt) till andra i två veckor för sedan drar jag till Thailaaaaand. En mer tålmodig människa hade kanske inte behövt dra upp detta var och varannan minut men denna tjej är så överpepp att jag inte kan sitta still. Hejdå snökaos. Hejdå en miljon minusgrader.

Så – jobb. Ha en fin tisdag! Pussss.

images

Uh denna skulle varit rörlig gif. Himla PC.

Posted in JAG

Weekend

IMG_0016.PNG

Är iofs lördag. Men helg none the less! Idag har vi plockat undan och helt städat undan julen. Och när jag säger vi menar jag att E har städat undan allt och jag har tagit min förtjänta vila pga mensvärk. Hehe.

Nu är det snöstorm ute och jag ska börja laga middag och sedan gosa upp mig i soffan med ett glas rött. Mat blir baconlindad kyckling med ugnsrostade rotfrukter och massa bea. Omnom. Sen efter onsdag blir det thaimat i överflöd! Puss.

Posted in JAG

I don’t know what you’re thinking sugar

Wow, var det längesedan jag sa om en låt. Lyssnar bara på poddar och Värvet-intervjuer numera så jag är en sån användare Spotify älskar (bara plus i kassan för dem). Men älskar David Guettas nya låt Dangerous. Eehh om den är ny ens. Den kanske är ett halvår gammal, så kommer Alex, fd trendsättare inom musik, och får min syster att sucka över min seghet inom nyupptäckter i musikindustrin.

Jaja, jag tycker mycket om den iallafall. En sån låt som 21-åriga jag hade hetsat DJn ute att spela på repeat och fått alla andra att tröttna på både den och mig. Men numera nöjer jag mig med att spela den i hörlurarna för att hjälpa kreativiteten för dagens projekt. Som Lorde säger: “I’m kinda over getting told to throw my hands up in the air”. Ja.

Hehe, snart lunch och jag verkar ännu inte vaknat. Mycket flummerier men något ska väl gulle-Elle ha att läsa.

Ääeeh förresten. Kanye Wests nya låt finns visst på Spotify (!!!!). Den med den där Paul McCartney featuring. Vem han nu är. Kanye är alltid så bra på att höja och promota okända artister så de också ska få en chans. Hursom. Dags att lyssna på denna också. Woop.

Posted in JAG

Nystart

Elle påminde visst mig om att jag faktiskt har en blogg – råkade visst ta lite julledigt från den med. Nu är jag tillbaka på kontoret efter tre göööörmysiga veckor i ledighet. Perfekt att jobba en vecka och sedan dra till Thailand. Man vill ju inte slita ut sig hehe.

Längtar ihjäl mig, men det är full fart här så det kommer gå snabbt. Två veckor i solen är precis vad jag behöver efter schizovädret här hemma. Regn och snö och plusgrader och 13 minus. Man blir ju knäpp för mindre.

Julen var megamysig, spenderade den mest med en snart-tvååring i knät och missade helt att jag fick egna julklappar. Var helt klart roligare att öppna småbarnspaket och höra exalterade “OJ!!” över typ en rulle tejp.

Dock fick jag världens finaste armband av världens bästa sambo:

IMG_1747-1.JPG IMG_1815-1.PNG

Nyår spenderas med mina favvisar Mami och Lars, precis som förra året. I år dock med min plus one och ett antal andra roliga personer. Vi åt god mat, drack bubbel och pussades på tolvslaget. Älskar nyår. 2015 ska bli mitt år.

Posted in JAG