Önskelistor och drömjobb

Men heeeiiij! Kollade ett år bakåt i tiden för att se vad jag gjorde i November 2013. Jag var i Barca, tentade av massa kurser, varvade med praktik och hemlängtan till Stockholm och min favvo. Skrev önskelista till jul gjorde jag visst också. Helt jättekul att rätt många av de sakerna jag önskade mig har jag nu i min ägo. Bland annat en Alexa, en ny Macbook, Missoni-handdukar, BÄSTA nude-läppstiftet och att Lars Kepler-boken skrevs färdig och är utgiven. Älskar att Kepler-författarna gör som jag befaller i mina listor, hehe.

Har sedan förra året även flyttat hem, blivit sambo och skaffat mig ett drömmigt jobb med. Kan inte klaga. Särskilt sambo-delen är att rekommendera ♥

Jaja. Vill jobba klart den här veckan och ta helg. Dock är schemat i helgen S-P-Ä-C-K-A-T och jag vill helst ta det lugnt? Menmen. Två födelsedagsfester, en brunch, en middag hos pappa och en show på Cirkus ska avklaras. Får vila nästa helg tror jag.

IMG_4518

Saknar den här från Barca dock!!! Men hon är ju närmre nu än förra året.

Posted in JAG

Skalbaggebilar och småbebbar

Hola hola holaaaa. Jag var inte så bra på det här med regelbundna uppdateringar utan styrs mest av när det kliar i fingrarna av att skriva av sig. Jaja! Mycket förändringar i luften nu. Mycket planer och mycket i huvudet. Har nyss gjort en profilanalys online (inte för skojs skull) så för stunden svämmar mina tankar över med analyser av mig själv i olika situationer. Sådärkul.

Mat är roligare! Igår var det fredagsmys med tacos och ett antal flaskor rödpang. Idag bakisfrukost med bananpannkakor, vaniljkesella och hallon. Nya lördagsfavvon. Och ikväll blir det återigen bio – nya Hunger Games som vi alla sett fram emot ett år.

Förutom det drömmer jag mig bort till vindsvåningar i stan så att jag kan äta middag hos min mamma varje dag. Och söta små skalbaggeliknande bilar med kontrasttak så att jag kan hänga med mina favvobebisar hur ofta som helst.

IMG_0596

Den här gullisen alltså.

Posted in JAG

Spa-morgon

Oh vad jag har megamysmorgon för mig själv denna kalla söndag. Stackars pojkvännen var tvungen att fara iväg mitt i natten på något jourcase medan jag fick sova kvar bland varma lakan. Han var hemma och i säng igen klockan 8 så han sussar sött nu… Jag piggnade till och gick upp, tände massa ljus i badrummet och drog igång ett varmt bad med JÄTTEMYCKET bubblor (älskar bubblor). Tvättade håret, rakade benen, skrubbade hela kroppen och smorde sedan in hela kroppen med ny bodylotion från Ritual. Mums. Nu sitter jag med nypedikyrerade fötter också. Hej må-bra-morgon.

Nu frukost!

bubbles

Inte mina fötter men såhär såg det ut i allt mitt mys :) Jag har för hala händer för att våga ha min nya telefon nära allt vad vatten heter.

Posted in JAG

Wang

IMG_0006.PNG

Såhär kan det se ut på en lanseringsfest för H&Ms nyaste designerkollektion efter en arbetsdag på huvudkontoret… Jag gillade kollektionen men håller mig borta från allt vad shopping heter. Men lite gratisvin och modevisning går ju alltid hem.

Idag är det löööördag och vi har mest myst hela dagen. Eftersom lördagsmiddagsplanerna fallerade kör vi backup-plan med trerätters på den lyxiga Amazon Bar & Kök och en kvällsbio på Interstellar!

Posted in JAG

Halloween

IMG_2880

Bild från ett utspökat V i lördags. Jag var glad i spetsklänning och fjädrig mask med en vodkacranberry i handen men mycket gladare några timmar senare när jag fick sova bland varma lakan bredvid min favorit. Och nu har jag gjort mitt klubbande så det räcker och blir över det kommande året :)

Ny vecka nu, mycket att göra och planera och många avsnitt Sons of Anarchy att se. Någon måste ju göra det också. Puss.

Posted in JAG

Nystart

Holaaaa! Detta projektet är ju lagt lite på is, men jag saknar att skriva av mig och uppdatera om allt roligt som händer till mina tre läsare :) (Johanna, Jenny och Elisabeths mamma yey). Sen sist så har jag 1. Nytt jobb vilket är megakul och 2. Det blivit istid utomhus. Jag har inte spenderat en hel vinter i Sverige på en vansinnigt massa år (tre) så jag är ganska inställd på tanken att jag kommer frysa ihjäl.

Annars är mitt långtidsminne sådärbra, så vad som hänt de senaste veckorna är rätt oklart. Men igårkväll hade vi standard fredagsmys. Badade trångt tillsammans i ett bubbligt bad med tända ljus, åt charkisar och drack rödtjut och jag somnade per rutin vid 22.30 framför ett avsnitt av vår serie.

Galen fredag med andra ord. Ikväll ska det dock firas Halloween (fastän det baserat på allas utklädda Instagrambilder var igår?) och födelsedagsbarnet Sadaf. Jag kommer klädd i helsvart och en gigantisk ögonmask, vilket är toppen – kommer knappt behöva sminka mig. Woop.

IMG_0005.JPG

Gammal bild! Från carnavalen i Sitges 2012.

Posted in JAG