Bambi

Måndag, kaotisk, trött i huvudet men glad. Kass lunch men roliga besked under eftermiddagen. Ska fokusera på Projekt Alex hela veckan tills jag är fin i hela mig till mamis bröllop på lördag (♥).

Nu blir det räksmörgås! Pussss.

tumblr_ladq30NSn01qda4jmo1_500_large

Posted in JAG

Fredag

Hela veckan har varit sugigsugig deluxe, har varit på vidrigt humör större delen av tiden men det är avhjälpt idag efter att ha fått krama på mormor och vetskapen att det är fredag samtidigt som bästa Johanna är påväg till huvudstaden <3 (känn stoltheten att du är med i alla mina inlägg numera hehe). Ikväll ska vi storhandla som det Svensson-liv vi lever och sedan gotta oss i charkisar, rödtjut, bli enligt killens utsago "fulla och dumma" och sedan ska jag somna på soffan som alltid. Bästa. Dessutom vankas det en liten prommis i solen nu över vattnet till Hornstull för en Texas-lunch med gulliga kollegor. Eh men puss fredag. 20140627-150442-54282189.jpg

Hur kär kan man vara i denna då? Dör.

Posted in JAG

Luuuuv

Vi är extra gulliga och kära nu tydligen och skickar töntiga hjärtan diskret till varandra:

20140624-113851-41931242.jpg

Vissa finare än andra:

20140624-113908-41948633.jpg

Hej hej hej

20140624-113920-41960925.jpg

Johanna och Emelie är också mysisar, hehe

20140624-113945-41985288.jpg

Klart slut på kärleksuppdateringen.

Posted in JAG

Långhelg

Rätt göttig långhelg bakom mig. Ätit sill, druckit rosé, snapsat och myst. Sett två Star Wars-filmer och pussat på en favorit. Har även varit på spenderande shoppingrunda (desto mindre till mig och desto mer till honom dock) och beställt lite fina småsaker till min mammas stundande bröllop.

Nu är det måndag och tillbaka på kontoret igen men det känns helt okej trots iskyla och oktoberväder. Nu iväg för indisk lunch! Puss puss puss

20140623-152459-55499070.jpg

Alltså dessa här ❤️❤️❤️ <3

Posted in JAG

Midsommarheeelg

20140619-134447-49487941.jpg

Sagt hejdå till Barcelona-sekvensen utav mitt liv. Är konstigt men känns som det är ett kapitel mer än avslutat. Är lite saknig över Barca-tjejerna dock, så en liten ändring av bakgrund på telefonen har blivit gjort (känn dig stolt Johanna att du är med på typ varje bild?)

Annars är det torsdag idag men känns som fredag. Jag jobbar hela dagen och tar om några timmar till bara midsommarledigt. Wehoooo.

Posted in JAG

Framgångsfaktorer bakom Brands of Tomorrow

think piece svenska

Brands of Tomorrow är en studie som täcker två viktiga frågor: Vilka varumärken har rätten att växa och varför? Studien baseras på en konsumentundersökning genomförd i Sverige, Kina och USA. I år omfattar undersökningen insikter om nästan 300 varumärken inom 6 olika branscher: bilindustrin, flygbolag, kosmetika, hemelektronik, vitvaror och elektronikkedjor.

Ett av de mest omtalade ämnena just nu inom management är vikten av att ha ett större syfte. I årets upplaga av Brands of Tomorrow ville vi djupdyka i varumärken med ett tydligt syfte och se hur konsumenter faktiskt uppfattar och värderar dessa varumärken. Ett varumärkessyfte är en beskrivning av vilken större roll företag spelar för både kunder och samhället i stort. Utifrån alla svar i Brands of Tomorrow, urskilde vi ett intressant mönster som fångar hur meningsfullt ett varumärke är i kundernas ögon. Varumärken med ett högre syfte förknippas mer än andra med “existerar inte enbart för ekonomisk vinning”, “har värderingar som jag tror på” och ”är socialt ansvarstagande”. Vi kan också bekräfta att Brands of Tomorrow (topp 3 varumärken i samtliga branscher), är över 40 % starkare förknippat med att ha ett syfte, än varumärken som rankades längre ner på listorna.

Det finns särskilt två typer av varumärken som tenderar att kännas mer betydelsefulla utifrån vår studie. Dessa varumärken fokuserar oftast på att ge människor kraft och kontroll, vilket t.ex. Microsoft och Samsung upplevs göra. Den andra typen är varumärken som får oss att känna oss välkomna och uppskattade, vilket bland annat förknippas med The Body Shop och SAS. Självklart finns det fler sätt att få ett varumärke att kännas betydelsefullt. Brands of Tomorrow hittar ofta sitt eget unika syfte som driver varumärket framåt.

Att hitta ett unikt och relevant syfte är ingen dans på rosor. När vi utforskar de mest kritiska framgångsfaktorerna bakom Brands of Tomorrow, får vi en större förståelse för allt arbete som gör att dessa varumärken känns mer betydelsefulla. Över länder och branscher ser vi tre saker som Brands of Tomorrow gör bättre än andra, och som förklarar deras topplaceringar i våra listor. För det första så genererar dessa varumärken störst intresse inom en unik målgrupp med liknande värderingar i livet. För det andra så äger dessa varumärken en position och ett löfte som särskiljer dem från andra varumärken och hjälper dem att bli mer åtråvärda inom sin målgrupp. För det tredje så uppfattas dessa toppvarumärken vara mer konsekventa, genom ett holistiskt varumärkesdrivet arbetsätt som ofta innebär att de måste mobilisera alla inom företaget.

Ett Brand of Tomorrow med störst potential inom sin bransch är Audi. Vår studie visar att de är särskilt starka hos image-drivna och utåtriktade bilägare, som representerar en stor del av värdet på markanden. Vi kan också urskilja vad som hjälper Audi vinna. Bilhandlare uppfattar att Audi har ett klart syfte: att tillföra glädje och inspiration, med en sofistikerad touch. Detta varumärkeslöfte manifesteras genom överlägsen design och kvalitet baserad på teknisk innovation. Audi lyckas även levandegöra sitt varumärkeslöfte konsekvent genom engagerande kommunikation, ett brett men ändå sammanhängande produktomfång och spännande shoppingupplevelser.

Sammanfattningsvis: topp-varumärken tar utgångspunkt i gemensamma värderingar med sina kunder (vem), med ett tydligt och meningsfullt varumärkeslöfte (vad) och lever sitt löfte överallt (hur). Detta bidrar inte enbart till att generera nya affärsmöjligheter. Detta hjälper också till att besvara en av de mest fundamentala frågorna inom management – varför existerar ditt företag?

Om du vill veta mer om hemligheterna bakom Brands of Tomorrow och andra framgångsrika varumärken, tveka inte att ta kontakt med oss på LynxEye.

 

13 stages of crying

Vi kollar ikapp säsong fyra Game of Thrones (ÄNTLIGEN JA!!!). Älskar Prince Oberyn men han fick nyss huvudet intryckt av The Mountain. Ändå bästa som hänt denna säsong tror jag. Men är ledsen för det.

alex-crying tumblr_mmcmge9xKS1qmvuuno1_500 Love-and-Other-Drugs

Hahaha förlåt. MVH dramaqueen, ambivalent och älskar gifs.

Posted in JAG

Firanden, rödtjut och parkhäng

Hej alla älskade! Min oplanerade helg blev rätt fylld med saker ändå. Födelsedagsfirande för lillasyster hemma hos mamma med alla pojkvänner, bubbel, middag och fredagshäng. Parkmys med bästa tjejkompisarna och en hel massa rosé. Charkiskväll med pojkvännen tillsammans med rödtjut. Och en avslutning på Greken på Hörnet på söder för att fira lillasysters 20årsdag ännu en gång. Nu har jag lidit mig igenom denna måndag som ändå gått rätt så snabbt, och ska mysa ihop det med en lite lyxigare måndagsmiddag tillsammans med min favvo. Puss.

 

20140616-200100-72060558.jpg

 

Posted in JAG

Arkiv, vin och så

Heiii! Ibland blir man glad över att man har en rätt så teknisk pojkvän :) Min gamla blogg har blivit importerad i denna nu, så hela mitt gamla arkiv finns kvar. Firade det med att läsa om förra sommarens äventyr och skämmas ihjäl lite. Väldigt skönt och ansvarsfritt var det och så men inget jag strävar efter idag. Är så nöjd med att vara ihjälsaknad när jag åker bort och får komma hem till en varm famn när jag är tillbaka och så.

Det sagt så längtar jag massa efter att träffa mina mysiga Barca-tjejer nu i veckan! Åh som jag tycker om ♥ Och examen helt klar, sån sten som kommer släppa från mina axlar efter det är avklarat.

Igår var vi och grillade hos svärföräldrarna och idag är jag lite seg på grund av vin och så (älskar vin och bubbly ju). Moffar i mig favvomackorna med hummus, avocado och mozzarella och plirar ihop det sista till presentationen medan killen är iväg och golfar. Så totalt osammanhängande detta men men. Min hjärna är inte helt med på allt idag. Puss puss puss.

friend3

Posted in JAG