RoboCop & Appletinis

11656_169782917354_519757_n

Megagammal bild från en Halloween för så länge sen… Jaja! Igår var jag med tösen ovan och såg RoboCop, vartefter vi begav oss till The Flying Elk för att testa på deras Instagram-berömda hamburgare – och blev inte besvikna. Avnjuts med fördel med ett glas rödtjut (tips tips). Efter det hetsade Carro på att vi skulle till vårt 19års-hangout Medusa (världens rockklubb) och dricka Appletinis. I slutet på kvällen hämtade min snälle pojkvän upp oss och jag fick somna bredvid min favoritperson.

Idag ska jag bara plugga plugga thesis, och i eftermiddag möta upp mamma för att köpa baby-prylar (en liten tjej fyller ett idag). Har totalt 4 födelsedagskalas denna veckan. Men det gör inte så mycket. Jag gillar tårta.

Posted in JAG

Buh.

20140221-150943.jpg

Hej hej välkommen upp du helvetiska visdomstand.

Jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig.

Posted in JAG

380

Skarmavbild 2014-02-21 kl. 13.26.22

Idag: hemmakurer mot äcklig satans värk i en visdomstand och fixande och trixande med C-uppsats. Puss.

Posted in JAG

marmor

marmor 8365d4a8629995a575cb81e46f191b4e

Jag har fått enorm hangup på en marmorbricka, och blivit utlovad en av min kille om jag säljer hans överflödiga Apple-grejor. Taget! Ska matcha den med jättesöta mässingsljuslyktor jag såg på NK i helgen, i stil med översta bilden.

Har skrivit uppsats hela dagen, himla produktiv. Nu står middagen i ugnen (sötpotatis, rotfrukter och lax med fetaost/pestotäcke) och en sjuk pojkvän i sängen. Ska se sista Homeland-avsnittet på säsong ett ikväll och hoppas på att säsong 2 blir mer spännande, för helt övertygad är jag inte på långa vägar om denna series så kallade storhet.

Posted in JAG

Helgen

I fredags var det ju alla hjärtans, vi skippade romantisk middag a la två för att gå ut med gamla kollegor. Hann med både ett två tre glas bubbel, skagentoast, råbiff, Amarone-vin osv. Denna tjejen älskar att äta och dricka gott då. Eftersom resten av Stockholm också ville gå ut och äta middag då fick vi köra en extremt tidig version, men det var skönt att vara hemma i tid med.

Lördagen var det typ snöstorm, så vi sysselsatte oss mest med att åka och hämta bilen som stod inne i stan och storhandla för hela veckan. Jag propsade för tacos men det är tydligen done för ett tag framöver, så lagade tacopaj efter en kompromiss istället. Sedan åt vi glass och kollade Homeland hela kvällen ♥

Och igår bjöd jag min älskling på Valentines-brunch på Mornington då vi missade fredagen. Var buffé och då äter man ju sällan lite… Sedan strosade vi på NK, kollade lampor och annan inredning, jag suktade efter min Alexa och spanade efter en marmorbricka jag inte såg. Har dock googlat fram den så ska beställa snarast (hangup deluxe på den visst). Tog en sväng till centralen för att testa Starbucks som då INTE imponerade på vissa… Sedan var planen att äta räksmörgås till middag men på grund av extremätning av brunch var ingen särskilt hungrig, så det blev chips och glass och Homeland till kvällen istället.

Och NU har jag skjutit upp plugga tillräckligt länge denna dag. Sitter i min mysmorgonrock i soffan och ska börja researcha och samla information. Har dock en väldigt bra känsla inför detta, tror det kommer bli toppen. MVH self-centered superoptimist.

bild5

bf9836f4006e91f90da653b18922c0b8

Posted in JAG

Hej jag har världens bästa pojkvän

Lyssnar på Forni och Dashas alla hjärtans-pod nu, och herre så rätt de har i det de säger. Jag är inte superintresserad av smycken, utan ska jag shoppa till mig själv köper jag mest kläder, dyra väskor och billiga skor. Men OJ vad glad man blir över ett fint smycke som passar en perfekt? Sån genomtänkt och omsorgsfull present, då känner man sig älskad.

På tal om fick jag världens finaste vitguld-armband av min kille igår <3 så kär jag är i den människan? 20140215-133947.jpg

20140215-134030.jpg

Jag har även fått en ny tshirt av mig själv :)))

Posted in JAG

Valentines

Men haaajj och godmorgon! Idag är alla hjärtans dag. Jag och min boyfriend ska fira med en romantisk middag ute på tu man hand. Plus en 3-4 andra gamla kollegor. Är helnöjd med det upplägget då :)

Innan denna härliga kvällen dock ska denna lilla plugghäst sitta med researchen inför c-uppsatsen hela dagen. Är helt oerhört skönt att bara ha fokus på en sak just nu, och inte sjuttonhundra (hyperbol) andra tentor och projekt samtidigt. Fast har fem nya poddar att lyssna på när tiden hinns med också. Störigt att absolut ALLA kommer torsdagar och fredagar.

Just nuuu ligger jag och drar mig i sängen dock. Har brett ut mig över hela  och sträcker på mig som en katt i solen. Verkar dock vara molnigt och äckligt väder ute men metaforen funkar ju här inne ändå. Ska strax gå upp och äta mina finncrisp till frukost (kärleken till finncrisp alltså) och se något avsnitt Modern Family innan min dag kickar igång.

Lateeeer hjärtan.

bild4

Posted in JAG

Kursavslut

IMG_7186

Nununu är alla mina kurser slut och enda fokus de kommande månaderna är c-uppsatsen. HUR SKÖNT som helst och jag svävar på små moln. Kommer flyga hem till Stockholm ikväll igen och bli firad med mina favorit-charkisar, rödtjut och bästa pojkvän.

MVH Världens gladaste tjej ♥

Posted in JAG

CEO

ezgif-save-28e267db0e3a4b9a07fdfdacc8c2939b 1-f71956717050dc16cdebecf3f11f56f8

Med den peppen säger vi godmorgon! Jag ska upp nu, äta frukost och gå igenom presentationen en gång till. Ska hålla den vid 12, vartefter det är direkt hem för att tentaplugga. Min allra sista tenta någonsin, det känns hur bra som helst.

Posted in JAG

önskelista.

Idag är jag bara i ett stort själviskt treåringsaktigt VILL HA-humör. Önskelistan just nu idag är:

  • Helsvarta Nike-skor (inte ens swooshen ska ha någon färg)
  • Grå kashmirbyxor
  • En snövit kattunge
  • Massa smycken i vitguld (som jag helt snöat in på denna vecka)
  • En Céline-tisha i brist på ekonomi till väskan som student

Kommer belöna mig med en av ovanstående ifall jag gör bra ifrån mig på presentationen imorgon och tentan onsdag. Bra att sätta delmål och unna sig själv tycker jag då :) (för då får jag ju saker OCH högre motivation).

Ska finslipa pressen nu och äta något. Är dåligt med det när man går upp 4 på morgonen för att flyga två timmar senare.

Posted in JAG