Torsdag going on Fredag

Okej. Kört så  jävla bäst torsdagsmyskväll med Elle nu alltså. Kom hem efter spraytan och shellac (min beauty-treatment på mig själv efter denna tentaperiod är ju inte nådig) och däckade direkt. Vaknade av att det var kolsvart i rummet och tio minuter senare av ett “Aaaaleeeeex” från bredvid. Krulltotten till granne hade också vaknat så det vi gjorde var att gå och handla

– Varsin flaska vin
– Två stora chokladkakor
– Popcorn
– Nötter
– Den största påsen jamon-chips vi hittade

Jag skyller på att jag firade att mina värsta kurser är över. Och Elle mest att hon är medgångssupporter. Vi satt uppe och pratade allt mellan himmel och jord innan vi däckade inne på hennes rum till Ben Stillers nya film som vi mest satt och väntade på att Sean Penn skulle dyka upp i (sidestory! Jag har festat med Sean Penn. Eventuellt en överdrift men han var på samma ställe som jag i varje fall). Älskar Elle. Älskar Em med som dök upp någon gång när vi somnat. Och älskar pojkvännen jag ska flyga hem till om några timmar. Skola SLUT för nu. Puss.

IMG_6816ad95577bae99930feb7e62d8c27b1a1e

Posted in JAG

5 saker onsdag

1. Min nästa väska (eh efter Alexa) lär bli en Céline Luggage Tote. Alltsåååå dreglar. Typ.

celine

2. Iñigo gillar att smygfota under föreläsningar. Mest mig.

IMG_9590

3. Känner panik och stress över C-uppsatsen som helst ska ha redan börjat planerats och jag har själv ingen aning vad jag ska göra. Signade upp mig som första person på feedback nästa vecka gjorde jag iallafall. Känns som att man kanska ska ha någon liten idé eller aning att gå på innan dess. Så jag googlar “C-uppsats kommunikation” för fullt.

4. DET HÄR är ju min favoritlåt just nu. Ryser.
Where you invest your love, you invest your life“. Mmm ja. Just så.

5. Income Statement och Cash Flow Statement sheets ska göras nu. Är exakt lika sexigt som det låter. Puss fina!

 

Posted in JAG

pluggpluggplugg

6e3af0eeee00c1eaeb4e92c28558481b IMG_9578

Det är det ju ingen som har lust med. Nu sticker jag, mätt efter storfrukost hemma, till skolan och biblioteket och bygger bo fram tills torsdag. Puss!

Posted in JAG

Måndag

IMG_3740

Heeejjj ♥ Hoppas alla ni hemma mår bra. Jag är inne på slutskedet av mina kurser, mitt sista stora slutprojekt ska in torsdag och tiden efter det ser jag fram emot så mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det FÖRSTA jag ska göra är en total beauty-behandling till mig själv. Ska gå fixa naglar, pedi, färga ögonbryn och fransar, skrubba hela kroppen och helst hade jag velat lägga en toning i håret också men det är inte upp till mig att bestämma.

Det andra jag ska göra är hoppa på ett plan hem till Stockholm och honom ♥

Posted in JAG

Mat.

20140126-110353.jpg

Är jättehungrig (men det är jag jämt. Min pojkvän brukar bemöta det med en suck och “det är klart du är?”). Det var prat om brunch men verkar inte som att det blir av och ingen verkar ju springa in här med frukost på sängen till mig heller så antar att jag får masa mig upp :( idag ska jag bara plugga sönder för att belöna mig själv på det bästa sättet jag vet i slutet på nästa vecka <333

Posted in JAG

Wolfie.

 

IMG_4534

Jag och min lille vapendragare ovan (sorry Elle men det finns typ inga andra bilder på oss två än den…kvällen) tog en spontanbio igår och såg The Wolf of Wall Street. Alltså. Den var helt flippad? På ett bra eller dåligt sätt har jag inte riktigt kommit underfund med ännu men jag gillade det. Och hejar starkt på Leo under Oscars.

Och nu sitter jag och har dragit upp mina starkaste detektiv- (stalker)tendenser och skickar massa info till Elle om en person vars liv vi är lika sjukt nyfikna på. Jag har fått rätt mycket att gå på denna morgon och tycker detta var så stört mycket roligare än att börja plugga. Puussssss.

Posted in JAG

Skolprat

Bild 2011-12-13 kl. 12.04 #2

Sån konstig känsla när man avklarat ett stort projekt man suttit med i oerhört många timmar och lämnar ifrån sig det. Så tacksamt och tomt på samma gång. Som att man lämnar ifrån sig sin bebis. Om jag känner så för dessa 40-sidiga projekt hur kommer jag då känna med c-uppsatsen jag kommer utforma, jobba på och arbeta ihop till ett arbete av stolthet under våren?

Hursom, fick sälja in min franchise-business i Indien för vår lärare idag på fem minuter. Jag borde nog bli säljare (fast kanske inte). Lurade typ mig själv i processen och var helt förvånad över hur lukrativt och framgångsrikt allt lät. Indien liksom. Framtiden. Nu är jag hemma och ska äta avokadosallad och ta en luuuugn eftermiddag. Oj som jag förtjänar.

Posted in JAG

Bcn har solsken iallafall

Bild 2012-08-07 kl. 07.43

Gud vad längesen jag använde photo booth? Före detta vapendragare fått ge plats åt selfies i iPhonen istället. Jaja. Alltsåååå är enormt trött. Orkar inte med denna essay men den ska vara inne fredag och jag har gjort klart uppskattningsvis 0.8% av det hela. Är KALL och frusen dessutom, trots solsken utanför är det svinkallt här inne. Tack Spanien för att isoleringen fungerar så klockrent.

Igår gjorde jag en strålande sparrissoppa och nu står chili con carne och puttrar på spisen. Varm mat är det som gäller i dessa hårda vintertider. Men nu tillbaka till min franchise-establering i Indien. Har stenkoll på detta ämne med GDP och GNP och alla helvetes-termer som ska in på rätt ställe. Är så glad och harmonisk idag känner jag.

Posted in JAG