mmm

6413493393_39c16e6113_zLivet nu: Kurser, praktik (älskaälskaälska) och en hemlängtan som inte kommer stillas förrän jag får komma hem till honom igen.

puss.

bild-2

Sitter snart på ett plan hem till Estocolmo igen. Kommer ju bli bli bästis och bundis med alla på Barcelonas flygplats i denna takt. Är hursom väldigt väldigt pepp på denna helgen! Ska fira en krullhårig kusin som fyller två och även födelsedagsmiddag för Boo (♥) som också fyller år… Missar Issas bday som firas här i Barca ungefär samtidigt som de andra två men får ta igen det någon annan gång. (Vad är det med denna vecka och vara poppis för födelsedagar liksom?) Denna helg är jag hemma i Stockholm och är väldigt glad över det. Hej livet tycker om dig just nu.

Skarmavbild 2013-03-18 kl. 13.18.0850e2ca8285d5596f31c01aa1f88ea566

Men BRA dag som följde en fantastisk helg. Avklarat två assignments och gått på två föreläsningar utan särskilt mycket sömn men med desto mer espresso i kroppen. Var på intervju för ett internship som jag SÅSÅSÅ gärna vill ha då jag VET att det vore helt perfekt för mig. Är produktiv, har jobbat och skrivit och börjat på ett slutprojekt i en stor kurs vi har. Är kär och sprallig och bara njuter av detta livet och detta nuet som är. Ibland så är allting bara så perfekt underbart som det alltid borde vara.

Study session

bild-1

Byter miljö och sitter och tar den tredje cappucinon idag samtidigt som jag svarar på mail och skriver en business plan till en kurs. Älskar atmosfären på cafeér samtidigt som man pluggar – så mycket mer guld än bibliotek! Ätit en GI-sallad med S till lunch (med chèvre/avokadocreme MUMS) och kilat kring på stan ett tag. Är så obeskrivligt, oerhört pepp på livet just nu!!!

MVH överpositiv och så glad tjej.

Tisdag

Skarmavbild 2013-10-08 kl. 20.53.31

Sjukt produktiv dag? Har hunnit tvätta, gå på föreläsning, jobba och plugga hela eftermiddagen. Nu har jag just lagat ugnsstekt kyckling fylld med mozzarella till middag, och även fått håret klippt av Elle.

Gillar denna dag. Gillar Spanien idag (det luktar Spanien i hela luften). Åker dock till Stockholm snart igen, hemmakär som jag ju är. Innan dess ska jag dock hinna med en liten pedikyr och inköp av pyjamas (viktigt viktigt). Puss puss puss.

Ensalada

20131007-132132.jpg

Tre hungriga tjejer plus bara två cream cheese bagels kvar på Lukumas är lika med ingen ville ta någon alls vilket betydde tre fortsatta hungriga tjejer under Business Plan-föreläsningen. Men det gjorde inte så mycket då jag fixade till mummigaste salladen hemma nu ändå. Mixsallad, babytomater, avokado, fetaost, tonfisk, gourmet-vinegrette och min egen pesto/crème fraiche-dressing. Denna eftermiddag ska jag jobba lite på distans, duktig som jag är, och sedan en tripp till Ikea så jag slipper bo i min resväska!

Så sjukt intressant inlägg detta. Jaja mitt liv är inte så intressant just nu kanske. Jag är nöjd ändå. Haha.

Du är fin i neon sa du och jag tror att jag log

Jag känner mig väldigt Lost in Translation denna vecka då jag och Elle bor på hotell. Rätt nice men nu ska vi väl förhoppningsvis ha hittat en lägenhet som vi kan flytta in i snarast. Där man kan tvätta och slipper leva på kiwiyoghurt och Babybel-ost (enbart).

Igår tog jag en svängom på stan med mina favvisar i klassen. Sitta barbent på uteservering och dricka vitt vin var väl kanske inte så hemskt. Är utbota trött på sommaren annars men om kvällarna är det helt okej. Vi hade hursom fruktansvärt roligt! Knäpp kväll med Jäger-shots, skolevent, cava, pizza och en väldigt arg liten Alex som välte en bartenders Mountainbike när han inte hade någon iPhone-laddare att låna ut. Suck på flipp-tjejen.

Jaja, tog mig igenom dagens föreläsningar utan större smärta. Nu ska jag chilla på rummet och lyssna poddar. PUSS.

bil1bil2

Jag ska sluta åka taxi utan skyltar / Sluta leta efter kaos eller fylla

Ifrån första början var jag säker
Jag kan göra vad som helst för dig i världen
Det har aldrig varit mer uppenbart, sen den dagen är det du och jag

Älskar att Veronica Maggio släpper två låtar om dagen tills fredag från hennes nya album. Jag älskar Maggio, Johanna säger att det är för att jag älskar tanken på att vara hjärtekrossad. Jag romantiserar visst det scenariot en bit, men väl där är det ju det värsta som finns och då finns det ju inget fint med det för allt i världen.

Hädanefter är hur som helst den bästa låten just nu. Jag. Älskar. Den.

tumblr_lsgvsvJLyE1qm2qjeo1_500