B2B

Back to school och back to business (oerhört passade då min första kurs detta år heter Business Plan). Landade i ett fuktigt Barcelona igår kväll, mötte upp bästa gulle-Elle på flygplatsen och tog en taxi till vårt lille hotellrum då vi är rätt hemlösa för stunden. Jobbar på att lösa det.

Mycket som hänt på sistone, intensiva sista veckor i Swe så att säga… Nu ska jag mest fokusera på att ha högsta betygen i skolan, ett projekt som inleds med intensiva dagar och massor av café con leche (hej spanska kaffekulturen). Har just varit och hämtat upp massa gamla arbeten i repan på skolan som jag ska gå igenom (sålla ut vilka som är värda att behålla och vilka som jag skäms ögonen ur mig för). Nu ska jag svara på några mail, ladda ner mina serier och fixa med lite andra grejer på en tom skola. Lugnet innan stormen. Puss.

IMG_3740

Kärlek

Är numera så bebiskär. Hur bebiskär? Såhär bebiskär:

20130924-081356.jpg

Och mest förälskad är jag i ovan krullis och hennes gullunge till storebror.

And you play this game / in spite / to drive me insane.

Holy Grail är fortfarande min favoritlåt… SJUKT bra (fast ogillar ovan remix). Tänker på Barca och rosénätter och soluppgångar på stranden. Ikväll blir det årets sista rosédrickande mest för att jag är himla trött på det. En vecka i Stockholm to go efter denna fantastiska sommar. Vem är beredd på detta liksom.

Indiansommar

20130921-140219.jpg

Efter hårda flyttdagar sportar jag en väldigt väldigt avslappnad lördag. Kör mysilunch på altanen i indiansommaren och njuter i solen. Ikväll bär det av till Sturis men just nu blir det kladdkaka med vaniljglass och blåbär.

MVH fruktansvärt bortskämd tjej.

Bebbar och vappis

20130920-200731.jpg

Hänger med denna gullungen och hans lilla troll till syster. Är så bebiskär för stunden att jag går under. Dock bara tills de börjar gnälla och skrika.

Jaja ikväll blir det middag på Vappis! Ett av mina favvoställen i Sthlm. Hängde i baren där större tiden av 2010 tills jag nästan blev en del av inredningen.

Fridays

20130917-221550.jpg

Är med favvo-Christopher på Fridays, vi dricker margaritha-pitchers och äter chiliburgare. Alltid lika ruligt att träffa den människan! <3 Over and out.

Futbooool!

Så gött att bli bjuden på hemmalagad middag av lillasyster medan man själv tittar fotboll med pappsen. Uppdaterar en liten Johanna över whatsapp samtidigt då hon kör hem från ett dyrt IKEA-besök och inte har riktig koll. Zlatan gjorde mål efter 28 sekunder. Woop!

Men nu ska jag äta massa smågodis för mina enda energiintag idag har bestått av två stora cappucino och en halv liten äcklig kycklingsallad. Besitooooos.