After 3 AM in Bcn

Insåg att jag saknar vår blogg… vår lätt hemliga, sjukt internskämtiga och dåligt namnkodade lille blogg som en handfull människor har adressen och lösenordet till. Älskar att man kan relatera varje post och gifbild till en händelse i Barca ♥

Skarmavbild 2013-06-20 kl. 00.51.23 Skarmavbild 2013-06-20 kl. 00.52.34 Skarmavbild 2013-06-20 kl. 00.54.37 Skarmavbild 2013-06-20 kl. 00.56.26 Skarmavbild 2013-06-20 kl. 00.58.09 Skarmavbild 2013-08-29 kl. 23.20.58 Skarmavbild 2013-05-16 kl. 01.07.16 Skarmavbild 2013-08-29 kl. 23.21.33Skarmavbild 2013-08-29 kl. 23.23.36Skarmavbild 2013-08-29 kl. 23.22.22

♥♥♥♥♥♥♥♥

Fashion Week & Snabba Cash

Tja tja bloggen (eh). Mitt liv består mest fortfarande av att jobba, det där med halvtid var ju ett minne blott. Dock smet jag lite tidigare igår för att hinna med Busnels visning på Fashion WeekBerns. Älskar Stockholms FW, mitt starkaste minne är fortfarnade hur jag så fräckt stal en Vitamin Well från Elin Kling för ett par år sedan… men det är en sidestory. Efter det stack jag iväg på förhandsvisning av nya Snabba Cash! Det var alldeles för lite Joel Kinnaman i den, och lite rörig men annars helt okej. Rätt förutsägbar och så men what to do? Svårt att överträffa min hjärna ändå.

Nu ska jag gå och dränka huvudet i lite kallvatten för jag har har alldeles för mycket luft under vingarna?

joelkinnaFuture hubby då.

Kräftor och rosévin

20130825-165319.jpg

Kräftis på Alex takterass igår med tjejorna. Fantastisk eftermiddag med kräftor, bröd, aioli och en bunt pajer jag och Amanda slängt ihop. När solen försvann gick vi ner i lägenheten, åt kladdkaka (haha klasskamp enl autocorrect) och spelade Alias. Rosévin på det gjorde att det kanske inte var den bästa omgången men riktigt roligt hursom!

Nu ska jag åka iväg och köpa söndagspizza. Bakizzzmaat.

Jueves

20130823-213328.jpg

Denna daaaagen alltså? Så himla härlig. Då jag tagit ut halvdag mötte jag upp gulle-Johanna imorse för att säga hejdå då hon åker till Skåne imorgon…buh. Vi tog iallafall frukost på John Chris och vandrade sedan ner i solen mot Kungsan för att äta mjukglass. Avskedsglassen som det sorgligt nog fick heta. Några halvproduktiva jobbtimmar på det innan jag knappade in Huddinge i GPS-en och styrde mot bästis där jag blev bjuden på hemmalagade köttbullar. Kvällen slutare nu på soffan där jag däckade totalt, och nu ska jag gå och lägga mig. Fredag imorgon! Yay!

She instagram herself like bad bitch alert

20130820-191608.jpg

Hola hola! Sprang ut i solen med Adde och tog en mocca latte på lunchen. Några strimmar sol ska man väl få unna sig per dag.

Annars har jag sysselsatt mig med middag hos mamma och mest ätit en massa paj de senaste dagarna. Göttigt. Och resten av veckan ska vara massa bio, lite jobb, en föreläsning om ekonomi, AW och kräftskiva! Och en liten internutbildning jag ska leda.

En lördag

Igår trotsade jag min lille baksmälla, kravlade mig upp, åt en frukost bestående av ägg, bacon och ostbaguette och drog mig sedan in till stan för att möta upp Johannis. Vi promenerade till Fotografiska för att se utställningen för Helmut Newton. Jag ÄLSKAR modefotografi, det är så kreativt och lekfullt och fortfarande utmanande nog för att analysera på djupet (pretto-analytikern här).

helmut

När vi tagit ett varv och sedan suckat åt medmänniskor på muséet drog vi oss till Gamla Stan och satte oss på favvofiket där vi åt gigantiska kanelbullar och drack varm vit choklad. Hej sockerchock.

cinnamon

Efter det tog vi färjan ut till Djurgården. Planen var Skansen men det var för ovärt, pga dyrt inträde och regn. Så vi tog spårvagnen tillbaka in till stan och drog sedan hem till mig för tacomiddag och filmkväll. Lördagsmys!

Rosé och mojitos och FREDAGS-feeling

11174_10151527324536502_1560562809_n

På uppmaning från Jenny ska jag uppdatera om vår härliga fredags-AW! Vi barhoppade runt på söder, drack vin och pratade ihjäl oss om allt i livet. Styrde även planer för kommande helger, för jag blir en sån partyplanner och projektledare så fort jag blir onykter. Jättejätteroligt hursom! Hängde på mitt standardhak Bar 54 från när jag var 19 – sån nostalgichock – och sedan drog jag till Sture där jag mötte upp Sadaf och hennes kompisar. Vet inte hur men jag lyckades tappa bort alla på det minililla Soap Bar så jag drog därifrån, köpte en kycklingbagel och åkte hem. Så nöjd tjej.

Och nu ska jag snöra på mig Conversen och möta upp Johanna för en kulturell dag på stan! Vi ska på Fotografiska och kolla Helmut Newton-utställningen. Perfekt bakisdag för detta.

Listfråga: vad gjorde du för exakt fem månader sedan?

Orkade inte kopiera hela listan, men gick tillbaka fem månader i arkivet till den 15e mars för att se vad jag sysselsatte mig med då. Jag tentade av en helveteskurs, smet hem tidigt från skolan och tog med födelsedagsbarnet Johannis ut på födelsedagslunch. Var OBESKRIVLIGT pepp på hela dagen och ville helst börja med firerierna direkt på morgonen men fick hålla igen lite. På kvällen åt vi sushi och drack cava, följt av vodka/limon-drinkar. Efter en sinnes-förfest åkte vi till CDLC, hämtade upp Castell-killarna och tog bakvägen över till Opium där vi spenderade natten. Helt klart en topp 3-kväll på hela våren. NOSTALGITJEJHEJ ♥

alexjoh

chi va piano, va sano e va lontano

bild-2

Efter en hård och lång dags jobb mötte jag upp mamma på nya Vapiano i Skrapan. Mamo åt en monstruös scampi-sallad och jag tog en klassisk Bolognese med sinnessjuka mängder parmesan, hehe. Fick en stor latte på det och innan dess har jag tryckt både muffins och kakor idag. Har för snälla kollegor. Jag borde inte jobba på kontor, för mycket stillasittande och fikaraster mest hela tiden.

Med det i tanken drog jag en löprunda nere vid Strand på kvällen nu. Inte mycket mer som händer ikväll. Ska smörja in hela mig med mango-bodybutter och läsa min nya bok, lille bokmalen som jag är. PUSS