Good morning bday!

bild2

Väckt av världens bästa roomies med choklad, cava, prinsesskrona och Birthday Sex (min födelsedagslåt) på högsta volym. Kan nog inte ha det bättre. Fick present också – shellack-manikyr som vi ska iväg på om några timmar. FÖDELSEDAG ’13 jag älskar dig redan.

iiiiit’s my birthday today!

bday Skarmavbild 2013-05-28 kl. 00.55.05

Ja, har varit så mycket som en timme. Elle vann racet om vem som var först (kan bero på att jag låg inne hos henne när klockan slog midnatt). Imorgon (idag) blir det födelsedagsmassage och födelsedagslunch och födelsedagsmiddag på Carpe igen. Hallå härliga dag.

As a moon waned to crescent / We started to kiss

Vilken helg, va? Avslutades igår på topp på fina Wet Decks invigningsparty, där vi chillade på terrassen och hälsade på hela Barcelona som trängdes där uppe. Jag mår så fantastiskt bra, har så fina vänner, firar in min födelsedag imorgon och flyger hem till Stockholm på onsdag förmiddag. Just nu sitter jag i skolan och skriver en competitors analysis till vårt budget-projekt så jag har det ur vägen tills imorgon. Lyssnar på Bon Iver samtidigt och är hur nöjd som helst. Puss puss puss puss ♥

tumblr_m22l33XuCp1r2sb6go1_500 tumblr_m9yoacIkrh1r7gwiqo1_500 tumblr_m9yoacIkrh1r7gwiqo2_500 tumblr_mfelrsDV9l1rd09wuo1_500

SOMMAR

AH, äckeltentan ur världen nu, trots att jag var helt skakig under budget-föreläsningen efteråt. Borta borta och kommer aldrig mer igen! Nu har vi legat på taket cirka hela eftermiddagen, jag har en bränd mage och ett trött huvud. Ska springa ner till copisterian här runt hörnet och se om de är billigare än den svincpmongodyra vid vår skola och sedan köra klart slutprojektet till denna kurs med. Imorgon – check på den med.

På tal om imorgon, längtar?! Vi kör en middag på favvostället CDLC och börjar födelsedagshelgen där.

IMG_0072

BREAK

Agah, paus från detta tentaplugg. Jag dör. Dör dör dör. Pressa in alla dessa marketing-termer är brutalt. Men ska sätta högsta betyg precis som på min sociology-uppsats jag fick tillbaka idag så bara att fortsätta.

När tentan är skriven ska jag göra final adjustments i min halvhärliga video som ska vara inne fredag och sedan tar jag FÖDELSEDAGSHELG!!! Typ den bästa helgen på året och jag får två. Minst. Längtar.

Nu – powerwalk med Elle och sedan kycklingsallad med honey mustard. Om nom nom.

Bästa ♥

Skarmavbild 2013-05-21 kl. 13.03.13
Idag är en mycket bättre dag än igår. Usch vad mycket deppighet det låg i luften. Men det måste väl vara lite toppar och dalar i livet för att det ska vara som det är. //Filosofen. Älskar de fina tjejerna ovan iallafall.

Vi hann med en timme sol på taket innan molnen började bråka med oss igen som vanligt. Nu har jag intagit position: study mode och ska skriva om Web Marketing-termer tills vi går och tar en lunchpaus. Puss.

Idag.

large

Söndagsångesten idag. På en måndag. Får väl ta den smällen när man haft en sån fantastisk helg i övrigt.

Nu – kötta tentaplugg tills jag ser i kors.

Blurry Lines

bild

Tycker den här bilden summar upp gårdagen ganska exakt. Så suddig var hela kvällen, och vad jag gjorde i hatt av ursprung okänt dansandes mellan vipparna på Sutton är lika oklart det. Haha, sjukaste helgen? Och någon liten roomie som börjar på E och slutar på LLE är väldigt pursuasive för en tripp till W ikväll. Röd dag imorgon ju. Woop.