Fotboll fotboll fooootboll

bild

Sådär, då har man kört sönder sig på ett fotbollspass och förklarat mig själv matchhjälte med tre mål gjorda. Mina ljumskar ömmar som satan, jag kan inte gå normalt och jag undrar hur i all världen jag ska palla med klackar ikväll, för har visst råkat lova med mig till middag på CDLC. Oops. Detta kommer gå bra.

Lynxeye om Brand Management in practice på Chalmers

Måndag den 25 februari höll LynxEye en föreläsning om ”Brand Management in Practice” på Chalmers i Göteborg.
Det var Gunilla Jalbin, Caroline Fjellner och Andreas Kåreby som tillsammans föreläste om ”Brand Management in Practice” för ICM-studenter på Chalmers School of Entrepreneurship i Göteborg. Föreläsningen ingår i kursen Brand Management, som är en obligatorisk del av masterprogrammet Intellectual Capital Management. Vi tackar alla studenter för det stora engagemanget och alla bra frågor!

BESOS

20130226-092515.jpg

Holaaaa, sitter på lektion i budget & marketing och är lagom mallig för att jag nyss bevisade läraren fel. Matte D-kunskaperna sitter visst kvar, om än väldigt väldigt långt bak i huvudet hehe. När denna lektion är slut har vi hål i en och en halv timme så blir mysfrukost ute någonstans. I eftermiddag ska jag på museum och ikväll är det fotbollsträning! Det är soligt om än kallt ute och jag tror på denna tisdag, den har massa potential. MVH/glad och överpositiv tjej deluxe. Puss

Guess who’s back…?

bild-1

Juanita är back in town efter en väldigt lång vistelse i Brasilien och sedan jävla Sverige?! Hon tog med sig Geisha-choklad och jag är jätteglad. Klockan är två på natten och jag har lektion om sex timmar. Imorgon blir världens stressigaste dag, men har (nästan) bara roliga saker planerat så peppar för det. BESOS och så.

Jennifer Lawrence

Ja, då alla gav upp någon runt runt tre-tiden var det bara jag kvar inatt och höll ut under hela Oscarsgalan. Det var lite segt i mitten men efter Les Miserables framträdande piggnade jag till igen. Och sedan dansade jag mental jitterbug i huvudet när Jennifer Lawrence fick sin Oscar. Är helt kär i den människan.

BD6PB7HCUAIdNzy

Haha alltså! Fattar ni? Vill att hon ska flytta hit till Barcelona och bli min bästis.

de musico, poeta y loco, todos tenemos un poco.

Okej. Om fredagen var so-so (Barcelonamått är detta betyg ändå en jävligt rolig utgång) var lördagen sjukt rolig! Och oklar? Vi hängde hemma rätt länge iallafall innan vi drog till Sutton runt tre. Jag snackade in oss i dörren genom att säga att vi hade ett bord. Det var den smidigaste lögnen någonsin. Ska alltid köra den hädanefter. Trots en väldigt väldigt arg Elle (eller tack vare? Hon var jätterolig när hon dampade på dansgolvet) var det fruktansvärt kul! Vi drog vid fem-tiden till bageriet precis bredvid, köpte mackor och drog sedan hem på efterfest till oss. Jag lagade pastapesto till alla och bäddade fram med luftmadrasser och duntäcken. Super-värdinnan? Haha.

Och idag har jag mest legat under ett duntäcke och myst för utanför täcket var det svinkallt. Nu dricker jag kaffe och skriver schema för veckan. Mycket som händer. Börjar med lunch imorgon med gulligaste Izzy! Och uppesittarkväll för Oscarsgalan inatt förstås. Har väl inte peppat för inget med alla jäkla nominerade filmer hela januari och februari. Pussar.

Skarmavbild 2013-02-24 kl. 21.03.31

Hangovers are God’s way of saying you kicked ass last night

emealex

HOLA. Flippad kväll igår och jag vaknade sviiiinhungrig så jag hetsade Emelie på Whatsapp tills hon gick upp. På min agenda stod brunch men orkade inte gå längre än cirka 10 meter så vi gick till Spar och köpte hela butiken. Typ. Dukade upp med nybakt bröd, färskost, kalkon, tomater, paprika, ost, yoghurt med jordgubbar och kanel, té, ananasjuice och cola. Sedan hade vi fått (!!!) en burk med färsk vattenmelon och honungsmelon av vår fruktgubbe nere på hörnet när vi köpte jordgubbar. Så himla snäll! Det blev efterrätten på vår lilla frukostfest. Som naturligtvis i vanlig lördagsordning avnjöts framför Suits.

Nu peppar vi för mello och en till liten utgång… Jag passar på mellan mina tentaperioder att ha så kul och inte tänka på någon morgondag. PUSS.

She don’t believe in shooting stars, but she believe in shoes and cars

Skarmavbild 2013-02-22 kl. 11.09.19

Nu har jag och Emelie varit nere och köpt
Vodka
Fanta Limon
Is
= HELLO FRIDAY

Oklaraste diskussionen idag om vad man kallar Fanta Limon i detta fall. Jag och Cecilia hävdar bestämt att det är “groggvirke” medan Emelie har den något mer bonniga benämningen “slödricka”. Elle är oklar. Hon säger “utblanding…typ?”. Älskar att bo med konstiga dialekter. ♥

lloviendo.

bild

Ja, nej, Barcelona är inte så kul idag… Tog mig dock upp imorse (kändes som att det var mitt i natten för att det är så mörkt ute), tog sällskap med Elle till skolan och lämnade in mitt slutprojekt i kursen. Sedan tog jag helg (woop!), åkte hem och nu sitter jag under en filt och dricker té och ser sista avsnittet för säsongen på Breaking Bad. Hade gärna suttit här hela dagen men ska ta mig ut och möta upp E & JStarbucks om någon timme. Mys! Ska gå på stan lite och försöka hitta något att ha på mig ikväll också. Ja, lite regn stoppar inte oss när vi har peppat hela veckan! Fredagkväll here we coooome. Puss puss puss.