Glömde sätta rubrik på denna

Var såhär fin i håret ungefär fem minuter denna julhelg, men det höll inte så bra efter att ha stått och skottat fram biljäveln en timme i den iskalla snön. HATA SNÖ NU!!! Jag var den som önskade mig snö mest till jul men nu minns jag varför vintern är den värsta årstiden. Hatar att frysa, hatar att bli blöt och hatar detta mörker. Stockholm – vi ses kanske till sommaren?

Men jaja, lite mer roligt hinns med hemma innan jag åker tillbaka till Spanien igen. Imorgon ska vi fira kusinis som fyller 18, måste hinna träffa mina favoritpojkar och så vill jag typ spendera varje vaken minut med minsta kusinen på ett år. Undrar lite när jag blev så barnkär. Jaja. Nu ska jag se på film med mina favvosar!

julisar.

Min mamma är superbra på att handla kläder till mig. Hon träffar nästan jämt mitt i prick trots att jag inte efterfrågat det. Förutom det jag skrev på min önskelista (fluffiga strumpor och solpuder) var min favoritjulklapp denna cardigan från Filippa K, som jag dock tänker spara tills i vår och använda som jacka i Spanien:

Och en jättefin stickad neonfärgad tröja från samma märke. Tack mami! Förutom några olyckheter har julen varit supermysig. Bäst var att gulligaste kusinen är hemma från London och är bra mycket roligare i år som en busig ettåring än förra året då han bara låg där och mest sov. Nu ska jag dock läsa nya Kepler-boken Sandmannen och dö  av spänning. Tack snälla Åsa för att jag fick låna den! Den utspelar sig i Tyresö och det är jätteläskigt för det känns som att allt händer i huset bredvid. Den namedroppar liksom gatunamn typ 20 meter härifrån.

filter.

Dessa två dagar genom Insta och andra snabbredigeringsprogram:

1. Julgran och julcupcake.
2. Världens sötaste tomte.
3. Jag med enhance-blå-ögon-filter.
4. SNÖ! Så mycket snö!

Stockholm Stockholm stad i världen

Jag landade igår på Arlanda och var lika giddy som att jag aldrig sett snö förut. Men herregud vad det är mysigt! Jul ska spenderas i norden :) Det har fortsatt snöa hela natten och dagen och jag har fått skrapa bilen två gånger idag och fått blöta fötter av mina icke-snötäta boots. Men vad gör det.

Spenderade dagen med att slösa pengar på jättetråkiga saker. Typ minipiller, linsvätska, mascara, träningsbyxor blaha bla. Inte en enda julklapp köpte jag. Fast jag bytte en jag köpte igår, men då jag köpte en grej till mig själv med blev det ännu dyrare, haha. Ja… spännande.

Nu ska vi ut och äta middag och efter åka och handla julmat som lagas imorgon! Då ska det även hinnas med besök hos bebis och dricka glögg kanske. Puss fina.

Året som har gått i rekryteringar

LynxEye vill passa på att önska alla våra kunder en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

2012 har varit ett år fyllt med nya möjligheter och utmaningar. Vi har bland annat välkomnat sju nya stjärnor till flocken som alla har med sig många värdefulla kompetenser och tidigare erfarenheter.

Jessica af Sandeberg, Konsult – Jessica är en driven marknadsförare, som brinner för att skapa starka varumärken grundade i en djup förståelse för konsumenten och dess behov. Jessica kommer direkt från Stockholms Universitet och Marknadsakademien, men har tidigare praktiserat hos såväl The Absolut Company som KING reklambyrå i rollen som Assistant Brand Manager och planner. På sin fritid åker Jessica gärna skidor eller seglar, med ett första VM i bagaget från förra året.

Sophia Kandell, Konsult – Sophia kommer från studier vid Stockholms Universitet och University of Michigan. Hon har under studietiden arbetat som Student Brand Manager på Microsoft och HP. IT är något av ett specialistområde och Sophia kan fler dataprogram än de flesta vet finns. Sophia har redan fått utlopp för dessa kunskaper på LynxEye där hon är med och driver arbetet med vårt Knowledge Sharing System.

Joakim Amadeus Olsson, Konsult – Joakim kommer rykande färsk direkt från Handelshögskolan i Stockholm, där han riktade in sig på Marknadsföring och Finansiella studier – en perfekt match för LynxEyes erbjudande. Under studietiden arbetade Joakim som Student Brand Manager för Red Bull. Utanför jobbet är han en flitig tränare och den svenska klassikern var inga problem.

Anna Lundin, Projektledare – Anna tillför en unik kompetens från sina 10 års erfarenhet av internationell marknadsföring inom Tetra Pak och Procter & Gamble. I rollen som Global Produktchef på Tetra Pak ansvarade Anna både för strategiutveckling och för säkerställande av framgångsrikt genomförande. Inom Procter & Gamble arbetade hon som Assistant Brand Manager på Pampers och Duracell. Anna kommer ursprungligen från Göteborg, men tog sin master med inriktning mot marknadsföring på Handelshögskolan i Stockholm.

Martina Nillenstedt, Projektledare – Martina har, främst från sin tid på Electrolux där hon senast var Senior Manager New Business, en gedigen erfarenhet av att arbeta med produkter och innovationer baserade på konsumentinsikter. Martina har i tidigare roller på Electrolux ansvarat för ett antal lyckade globala produktlanseringar. Förutom en djup kompetens vad gäller strategiutveckling och implementering, samt en Executive MBA från Handelshögskolan i Stockholm i bagaget, är Martina en mycket stark lagspelare som redan blivit mycket uppskattad av kolleger och kunder.

Pernilla Rosendahl, Projektledare – Pernilla har med sig en stor kunskap och erfarenhet av förändringsarbete från bland annat tidigare arbete som managementkonsult på PWC och Accenture. Pernilla tog sedan vidare dessa kunskaper till Arla och även Lernia, där hon som Head of Marketing jobbade med varumärkesdrivet förändringsarbete. Pernilla bidrar utöver sina rika erfarenheter inom förändringsarbete med en stor energi och professionalism.

Ulf Roberts-Jones, Senior projektledare – Ulf tillför LynxEye en lång erfarenhet av kund- och visionsdrivet förändringsarbete. I en internationell miljö har Ulf visat ett bevisat framgångsrikt arbete med kundstrategier på Mercedes-Benz Asien. Utöver Ulfs erfarenheter kring hur man engagerar en organisation utifrån en tydlig kundstrategi, bidrar han med klokhet och nya angreppssätt.

Med nya erfarenheter och kunskaper är vi nu redo för ett nytt år!

Holiday brain: Activated.

Nu mina vänner har jag jullov! Gick till skolan idag mest för att ladda ner alla serier jag ska ha till flyget imorgon för att internet inte fungerade hemma, hahaha. En lektion som en knapp tredjedel av klassen dök upp på. Värt. De senaste dagarnas haverier har bestått av en helt sjuk utgång, julklappslekar och kladdkakeätande på golvet med hela lägenheten. Nu ska jag iväg på vinlunch trots att jag känner att jag nog aldrig mer vill dricka efter tisdags, och ikväll lite domedagsfest 20 December style.

Är dock livrädd. Vill egentligen inte flyga imorgon. Mår lite illa när jag tänker på det. Väl valt datum, verkligen. Hu.

Mocca Latte


Idag, efter en jättetjejig lunch bestående av getostsallad och cola zero, kände vi att vi förtjänade någon slags belöning för att ha klarat denna termin så galant. Så jag och E styrde mot Pink Peony och droppade in på en manikyr. Det var väldigt, väldigt, väldigt välbehövligt kan jag säga. Det var jätteskönt att få händerna lite ompysslade och nu har jag en jättefin mocca-färg som pryder naglarna ett tag framöver. Perfekt ikväll, för då blir det äventyr på W som följer. Och så bortser vi från att jag har lektion igen klockan 8 imorgon. Så.

Vino tinto och julklappsdelning

Klockan är strax efter två på morgonen och jag har föreläsning om mindre än sex timmar. Vi sitter i ett flyttkaos som påminner om ett flyktingläger och dricker rödvin istället. Kan ej sova. Dissade en fest med Barcelonas A-lag för vi inte orkade åka någonstans tidigare ;) True story faktiskt.

Ja, just det. Vi ska byta julklappar nu. Göra en lek av det hela. Puss!

Sova/Äta/LäsaTomHardyBloggar

Haha, min planerade koffeinkick tidigare gick åt helvete. Jag åt upp min macka, drack upp storlatten, placerade mig framför datorn… och somnade i fyra timmar. Jävlar vad det var behövligt. Efter en uppiggande dusch var jag dock fit och knåpade ihop presentationen på under 10. Win. Har precis varit ute och ätit quesadillas också. Spymätt som alltid när man käkar på Rosa Negra.

Nu sitter jag och kollar nyårsinspiration. Har beslutsångeeeeest. Det här med planering veckor i förväg är verkligen inte min grej.

Måste packa också. Från och med lördag är vi hemlösa. Hahaha, jag dör. Orkar inte med mitt liv.

Orkar däremot med: Bloggar dedikerade helt åt Tom Hardy. Seriöst! Fattar inte vart jag hängt på internet innan dessa.

Alright, I’m going in.

Tentaperiod är lite tufft. Jag har inte sovit på tre dygn? Börjar tappa tids-, dags- och livsbegrepp. Ska göra klart en litenliten presentation tills imorgon (som inte ens betygsätts) och sedan är jag klar för veckan! Och nästan för året. Har mental tagit jullov ändå.

Nu favvomackan med caesarkyckling och en jättestor latte. Och min inre hejaröst. You can do this Alex! Fixa klart den satans pressen så får du sova hur länge du vill sedan.