Jävla massa egobilder på sistone

Eh, det där om att InDesign skulle vara nya favoriten? Glöm. Photoshop forevah! Har hittat en ny favoriteffekt: Reduce Noise. ÄLSKA!!!!1111 <333 Synd att man måste uppgradera för 38:- om man vill köra den i paddan bara.

Jaja nog nördigt designprat. Tillbaka till detta semiotics paper? Min hjärna håller på att smälta av alla termer och flummiga förklaringar. Bu.

Ni där hemma måste ju tycka jag är tidernas tråkigaste som bara uppdaterar om mitt plugg men det är ärligt talat allt jag gör? Var tog den crazy party-tjejen vägen liksom… Pappa är väl nöjd iallafall hehe.

THIS is what I’m talking about! Smooooth…. ♥

Arg som ett bi?

Arg som ett bi?

Tentan idag var ju ett skämt. Orkar inte ens gå in på det för då kommer jag bli arg igen. Kör istället bästa kuren mot ilska: snörar på Reeboksen och springer en runda vid stranden i dessa kalla 13 grader.

John and Mary had never met. They were like two hummingbirds who had also never met.

Alltså HERRE vad det är kallt! Visst jag borde inte klaga, jag kom direkt från Sverige, men grejen är att där må det vara svinkallt ute, men har iallafall fattat konceptet med att ISOLERA husen så att det åtminstone är varmt inne. Kan ju lugnt påstå att så är ej fallet i detta land. Fy.

Jaja, går igenom InDesign-material inför tentan imorgon. Det kommer nog gå super. Jag älskar InDesign. Är nästan helt otrogen mot Photoshop numera som är min gamla lover. Fick tillbaka resultatet i semiotik-tentan idag också. Blev väldigt överraskad över att jag fick så mycket som 90 poäng. Särskilt då vår betygskala bara går upp till 70.

Roliga tjejen som kommer vara plugghäst #1 tills min mamma kommer nästa helg. Ska begrava mig i koftor, hoodies och halsdukar och leva på té och sparrissoppa också. Varm mat = bra mat.

I choose to be happy.

Det var lättare att åka ifrån min familj denna gång i och med att jag är tillbaka om tre veckor. Den här julen kommer bli så knäpp men men. Fokusering Skola är planen den kommande tiden. Med stort F i Fokusering. Herregud vad jag har att göra. Laddar upp med espressos och sockerkickar i form av mörk choklad. Planerar att sova först 21a december eller så :)

Till alla er där hemma: Bäst för er att ni saknar mig som fan för annars blir det inga julklappar! Vi ses snart igen, puss ♥

Förresten, mitt Spotify är på tyska från ingenstans. Eh. Vad i helvete? Hjälp? Jag orkar inte med mongo-strul?

En nallebjörn i himlen

Idag har varit den mest känslosamma dagen jag någonsin upplevt. Jag har gått från att vara deppig, skrattat i bilen, gråtit stilla när folk sagt fina saker, snyftat hysteriskt med en syster eller kusin runt halsen, skrattat igen med min fina släkt, dansat i en villa jag växt upp i med en liten tjej alla älskar och känt så mycket kärlek så jag fattar inte att jag inte imploderat av den, hur får den plats i min lilla kropp till så många många underbara personer?

Världens allra finaste, gulligaste, BÄSTA farfar (och morfar) som alltid varit vår stora busiga nallebjörn är nu en nallebjörn i himlen. En nallebjörnsängel. Fast jag är helt övertygad om att han är hos oss också då och då, när han inte snickrar sina uppfinningar, rensar aborre och busar i himlen. Finaste älskade farfar, herregud vad vi alltid kommer älska dig. ♥

/Nenne

El Prat

20121122-093819.jpg

Godmorgon från flygplatsen! Frukost imorse blev en liter kaffe och några chips eftersom det låg en öppnad chipspåse i köket. Försöker tvinga i mig en svindyr macka för annars kommer kag bli jättehungrig på flyget. Vi hörs hemma i Stockholm! <3

cry.

När man verkligen kan fokusera noll på pluggningen så får man se söta filmer där Adam Brody gråter och känna all sorg i hjärtat strömma genom kroppen.

Nattugglande

20121119-014140.jpg20121119-014258.jpg

 

Alltså. Starbucks har börjat med julmuggarna. Nu kommer jag gå och dricka dyr caffè mocca med visp varje dag för jag ÄLSKAR de där julmuggarna. Två veckor tills jag får lyssna på min specialdesignade och bästaste och eventuellt lite kontroversiella julspellista också. Den är bäst och det är lite synd att jag bara får en månad om året med den. Gör det ju väldigt speciellt i och för sig.

Idag vill jag bara krypa in under täcket och blunda tills allt är bättre. Orkar inte ta ta i något.

20121117-163149.jpg

(Håller fortfarande på att lära mig WordPress-appen på min nya leksak)