ragequit.

Nyhemkommen från förmiddagens lektioner är jag. Stannade ett tag i skolan och jobbade på vårt Below the Line Media-project men skolans satans internet var så långsamt så jag var en googlesökning ifrån att dampa sönder i biblioteket. Kom hem och internet här är lika efterblivet. Alltså det här landet?!

Sen var det någon jävla strejk eller nåt i metron (som VANLIGT) så det var kaos. Och så spöregnade det imorse och jag hade glömt mitt paraply. Men on a positive note hade jag framförhållning och valde gummistövlar. Så mina fötter är åtminstone torra.

Sökte på “anger” på Pinterest hahaha. Tog en printscreen så mongoLike-knappen kom med men nu orkar jag inte ändra. Nu ska lära mig Prezi!

Sushi vs. avocadomacks

Kontraster från middagen på Carpe Diem för några tisdagar sedan med cava och lyxsushi till middagen idag – avocadomackor och bananyoghurt framför Solsidan. Win på båda. Nu ska jag förhöra Emelie, hon har prov imorgon på sitt nya jobb i en kundsupport. Och jag har en mid-term i Law Elements men den har jag förklarat färdig. Är så trött på juridiktermer så jag avlider.

Mobilblogg

20121028-154450.jpg
Mami och jag. Saknar men snart ses vi!!

Jaa, jag hade all intention att efter frukosten sätta mig och plugga. Dock strejkar vårt internet för ovanlighetens skull (hahaha skoja. Får fan krupp på det förbannade internet INTE en dag utan strul går det) så det går inte att plugga. Istället la jag mig i sängen och ligger nu och kollar på film. Contagion. Inget för hypokondriker kan jag ju säga redan två minuter in.

Vi får hoppas kukinternet börjar samarbeta senare, annars kommer jag kast eldbomber på Orange-butiken.

Hallelujah

Hehe, oj vilken Seth & Summer-hyllning det blev ovan. Det var inte meningen, tanken var att få in alla OC-are men nu blev det som det blev. Hoppsan! Har spenderat kvällen med Issa och säsong ett av bästa bästa bästa serien och HERRE vilka nostalgikänslor som poppade upp! Det är över åtta år sedan denna serie fastnade på min näthinna och jävlar i mig vad den fortfarande är lika bra idag.

Innan nostalgikalaset frossade vi i McDonalds och dog matkoma. Nu vill jag inte ha det på ett par månader igen tack.

I look up to hear myself saying / baby too much I strive / I just ride

Bloggy!! (okej nog med tönterier) Nu känner jag mig lite lugnare i livet som student, vilket är knäppt för vi har massor att göra. Men läget är under kontroll! Spenderade min fredagkväll i sängen med en stor låda California Sushi Rolls och min mid-term paper till Law Elements. Skriver om jämförande reklam från en juridisk vinkel. Låter astråkigt men det är faktiskt riktigt riktigt intressant! Tycker jag då, det tycker inte ni haha.

Annars har denna vecka varit… väldigt o-matig för att vara jag. Blev matförgiftad i måndags och efter en natt med huvudet i toalettstolen var jag övertygad om att jag skulle dö och sedan hade jag liksom ingen aptit på några dagar efter det. Den kommer dock sakta men säkert tillbaka efter häng på Pinterest. Matbilderna som folk lägger upp där är helt otroliga. Vet ej vad jag ville säga med detta.

Min mamma kommer hit om mindre än 6 veckor! = Jätteglad tjej. Also, jag vill ha en iPad i julklapp. Har kommit på att jag mer eller mindre behöver en. Med tanke på hur mycket och ofta jag flyger. Det är ju jättetråkigt att flyga och jag är 90% av gångerna helt ensam. Tänk vad smidigt med en iPad att hålla mig sällskap med massa spel och filmer? Hashtag ForeverAlone. Haha. Puss på er.

 

LynxEye gratulerar Telenor till kundframgångarna

Telenor har på två år gått från en bottenplacering till en absolut topplacering i kundvärde/prisvärdhet enligt Svenskt Kvalitetsindex. Detta trots att Telenor valde att inte på allvar ge sig in i vårens priskrig. Det visar att bolaget tror på den strategi som vi gemensamt tagit fram och att kunderna känner likadant.

Vi tror att många konsumenter känner att det behövs ett helt nytt tankesätt bland oss operatörer. Branschen som helhet har varit för stelbent och vi har inte alltid varit så bra på att sätta kunden i centrum. Nu vill vi ändra på det och visa att vi lyssnat och förstått”, säger Johanna Andrén varumärkeschef på Telenor.

Det är inte lätt att vinna mark på en extremt konkurrensutsatt marknad som operatörsmarknaden. Vi är därför väldigt glada över att Telenors målmedvetna arbete med varumärket och kundupplevelsen betalat sig.

Läs mer på:

http://www.svd.se/naringsliv/branscher/teknik-och-telekom/telenor-vinnare-i-telekrig_7601938.svd

One of my previous bosses used to look at a pile of CVs, pick up one at random, and stick it in the bin, saying “I don’t want to work with unlucky people”

Ledig (nån helgdag igen, Spanien har en massa sådana) dag och regnig dag idag. Ekvationen blir alltså stanna-inne-och-se-film-dag! Just nu ligger vi i en hög i soffan och ser Avengers. Satan vad bra den här. Och satan vad snygg Thor är. Och satan vad jag alltid blir jättesugen på att se alla superhjältefilmer när jag ser en i den genren…

Efter detta blir det plugg och choklad hela eftermiddagen! Besitos.

 

Rubriken

Jag var visst fortfarande dålig på detta med uppdatering… Ska försöka skärpa mig, men fokus just nu ligger på en ny blogg jag ska skapa till ett projekt skolan och vill väl att den ska hålla lite proffsigare standard så detta amatörsprojekt kommer förmodligen hamna lite i skymundan den kommande tiden. För mina favvosar finns jag på Skype och Whatsapp ändå! Har dock nytt nummer så fråga efter det för det är inget jag ger ut hursomhelst (hehe).

Nu ska jag styra ihop mitt schema och mitt liv för nästa vecka! Och äta en tonfisksallad.