Är på vidrigt humör idag, alla gör rätt i att undvika att prata med mig. Orkar inte med någon. Hoppas att mitt arga jag blir något gladare tills ikväll för då ska jag på Whyreds visning på Berns. Som jag längtat. Stockholms Fashion Week slår Barcelonas med många längder. Vad kan spanjorerna om mode liksom?

Nej, blir att äta Caesarsallad till lunch och planera resten av veckan. Blir några visningar jag är medbjuden på, Fashion Night Out, middag hos mormor och så Coldplay på torsdag. Som vi ska ha fantastiskt jävla kul på.

20120827-123204.jpg

Puss.

20120823-113252.jpg

Hej hej hej. Trött tjej med huvudvärk som jobbar 50% och leker i Insta 50%. Är väldigt engagerad idag. Längtar mest efter lunch som det matmonster jag är.

Igår hade vi Carromys! Hon har precis kommit hem från två veckor i Grekland och är ändå blekare än alla. Som det ska vara. Vi såg en creepy film där monster tog sig in i låsta bilar genom bakluckan. Kollade Audin både en och tre gånger innan jag åkte hem. Stor bil, många gömställen.

Förresten, är nåt mongo med kommentarsystemet. Hittade massa gamla kommentarer som blivit spamförklarade. Ingen aning om varför. Jävla WordPress. Alla teknikprylar jag rör vid typ dör numera. Stabilt att jag jobbar i en datorsupport.

Puss nu ska jag äta naturgodis till för-lunch. Matvraket has spoken.

Slenderman, seriemördare och zombies

När man går igenom en mörk skog mitt i natten går man gärna igenom läskiga scenarion i huvudet. Jag försöker alltid koppla bort dessa men tyvärr har mina senaste dagar bestått av:

1. Spela Slenderman (se ovan eller googla. Obehagligt spel. Huu)
2. Titta på favvozombieserien The Walking Dead.
3. Läsa deckare om en seriemördare som skär halsen av kvinnor.

Så att koppla bort dessa tankar gick ju sådärbra. Jaja. Var på bio med Christopher nyss. Såg nya Batman-filmen. Den var okej men inte så fantastisk som alla påstår. Nu ska jag sova och drömma härliga mardrömmar. Puss.

Champagne vs sej

Vill helst sitta på Clarions takterass med mamma och dricka champagne som på bilden. Fick nöja mig med långlunch och panerad sej. Det är också gott. Jag är ledsen men jag är helt tom på idéer om uppdatering. Idag ska jag på bio med min bästa killkompis. Imorgon kommer bästis hem. I helgen ska jag hitta på bus. Nästa vecka är det Coldplay. Fokuserar på de små bra sakerna som jag längtar massa efter och tänker inte så mycket på resten.

Oklar bild nummer 2 från helgen

20120813-152433.jpg

Jäklar vad tekniskt nya Iphone-appen blivit! I like. Fast jag är ju brutalt tekniskt lagd också. Jobbar ju i en tech support men jag freestylar för det mesta och klickar lite där det verkar logiskt…

Riktigt distraherad av ingenting är jag. Bild är med de bästa ifrån helgen innan det magiska halv tre-slaget då alla alltid blir vilddjur i sina raggningsförsök. Det var runt den tiden vi gav upp och gick på efterfest hos Johnny.

Idag har jag lyckats crasha två datorer. Har fortfarande inte fått igång Addes Windowsdator vilket betyder att jag inte kunnat svara i telefon. Men jag har dragit mitt strå till stacken här på kontoret genom att ta firmabilen till Prisextra och köpt ost och mjölk och sånt. Och lunch till mig själv. Och en cola zero.

Yesternight

Yesternight

Såhär var ungefär mitten på kvällen igår. Hur skoj! Kom hem halv sex imorse efter efterfest med Singstar och sov ut till ett. Då cravlade jag mig upp och bekämpade baksmällan med gräddig pasta, Pepsi max och lapandes sol på … Continue reading

HAIR

HAIR

Här kommer världens sämsta bild på håret. Ja det var tvunget att bli samtidigt som jag borstade tänderna för det FANNS LIKSOM INGEN TID!!! Hursom, älskar att det är kort, rakt avklippt och OSLITET woho. Tack bästa Rickard på Maria … Continue reading

Bad update mood activated

Jättesämst. Förlåt. Sedan vi hördes sist har jag haft fruktansvärt roligt på en lätt spårad AW, spenderat en bakfull dag som en liten boll i solen på Dalarö, avnjutit bästa bakismaten som är grillad oxfilé med hemmagjorda pommes (vattnas i munnen på min bara jag tänker på det), varit på Gröna Lund en hel dag med småfavvisarna där dagens roligaste utan tvekan var när Jennifer stängde ut spökena från deras egna slott, och igår hade vi mysmyskväll och såg favoritfilmen Hunger Games för fjärde gången.

På schemat idag står klippning hos bästa Rickard och fika med Vickis! Bäst. Puss.

Mitt hår pallar fan inte vara utsläppt i detta skick. Men idag ryker det! wiho!