Cheers to the freakin weekend

Men helg helg, härliga helg! Från champagne på Clarions takterass med mami och Lars till middag på Texas Longhorn till att hjälpa vilsna Mexikanare till rosé på Griffins till enbart cola zero på Utes till skärgårdsmys till Berns terass med mina favvokillar. STOCKHOLM nu älskar jag dig! Börjar komma i form igen. Underbart. Dagens planer är häng med en av mina favoritskåningar (ni är så många underbara ♥) som befinner sig i min stad denna helg – Johanna aka Tenny. ÅH JAG LÄNGTAR TILLS JAG KRAMAR HENNE IGEN WEEE. Puss.

Den oklaraste bilden på oss jag kunde hitta… HAhaha! Vad händer?

Hej från Dalarö

20120728-151054.jpg

Är med älsklings-Emilie på landet och steker i solen och äter kakor. Njuter för fullt här ute, det är tveklöst världens bästa plats. Hunnit med årets första dopp i Sverige också, här är vi inte så snabba. Puss

Viernes

Idag fredag! Lunch med Adde. Sol ute. Bra-hår-dag. Underbara helgplaner (skärgården skärgården skärgårdeeeen). Lugn arbetsdag. Whatsapp-konversation med två favoriter. Middag på Texas Longhorn om några timmar. Bra dag. FANTASTISK dag. Wee.

Enda som kunnat göra det bättre var om mina ben hade samma färg som för en månad sedan men man kan ju faktiskt inte få allt. Äggskalsvita är ju också en sexig färg.

Vin, kalas och ingen trängelskatt = woho!

Igår mötte jag upp favvo-Sadaf på lite vinande innan jag drog vidare på kalas. Vi hängde på Hotellet och Anglais takterass och drack rosévin och bestämde att vi ska träffas hela tiden från och med nu, för hur kul har vi inte alltid? ♥ bebiiisch (sorry för överdriven töntighet).

Och imorse vaknade jag typ 20 minuter efter att bussen gått så jag störtade ut till bilen istället då ingen claimat den. Det tog mig 20 minuter från södra landet in till norraste delen av stan. Jag älskar sommaren! Kan inte ni andra trafikanter vara på semester alltid? Dessutom ingen trängselskatt hela juli – man tackar!

Jag och babe höstas i Barcelona:

Jag har fortfarande inte klippt mig sen dess… Sämst. Står ut i två veckor till innan Rickard har tid med mig.

Löning och sol – tack för det

Idag är det onsdag, soligt och löningsdag. Mycket uppskattat. Dock går hälften iväg direkt till min skola och tråkigheter, men något par skor ska jag väl kunna unna mig.

Jaja, halvtråkig dag för jag är ju instängd på kontor. Kanske dricker vin i eftermiddag för att hitta på något kul. Jimmy fyller år! Är pseudoinbjuden på något slags födelsedagsfirande men då det är i Enköping och då han är hälsofreak deluxe nu för tiden och jag inte har någon lust att bara gnaga på något salladsblad och dricka mineralvatten låtsas jag som att det regnar.

Jag och mitt mongo ♥ Från min födelsedag 2010 (hence prinsesskronan) och från vår roadtrip till Åtvidaberg. Exotiskt så klart vi var tvungna att ta en bild.

Dagens detaljer

Gigantiskt pärlhalsband H&M, favoritlukt av VS (jag får aldrig så mycket komplimanger som när jag luktar sandelträ och créme anglais), fransk manikyr, Marc by Marc Jacobs-väskan och så en halvmissnöjd uppsyn över att behövt gå upp så tidigt.

Post-helg

20120723-155133.jpg

Heeeej! Jag har hängt i skärgården större delen av helgen och bara tagit det lugnt i hela kroppen. Solat, vunnit i jätteyatzi spelat på gräsmattan och ätit så himla mycket gott. Tillbaka i stan, regnet och gummistövlarna nu dock. Jag och Katrin var på thaimassage på lunchen vilket var väldigt efterlängtat men ajajaj vad stel jag känner att jag var. Och de drar sig ju inte direkt för att vara hårdhänta thaiorna direkt, hehe.

Nu ska jag dricka kaffe med Adde som är tillbaka!!!