Barcelona-riot

Så här har det sett ut hela dagen i Barcelona. Demonstranttåg, poliser, ambulanser och folk som satt eld på soptunnor och byggnader. Och så har de trashat Chanel-butiken och slagit sönder mitt favorit-Starbucks. Är jävla glad att jag åker till Stockholm imorgon. Spanjorer ibland är ju inte kloka någonstans…

Soldyrkaren

Ååhh jag dör vad skönt jag har det! Ligger ute på balkongen i bikini och halvsover i eftermiddagssolen som är brutalstark. Värmedyrkare #1 är jag det. Och i övermorgon åker jag till Stockholm och minusgrader… Äsch, härdar ut, är ju fan svensk i blodet ändå ;)

Igår kväll fick vi strömavbrott, så det var ett gäng förvirrade tjejer som irrade runt i mörkret, tände ljus och inte riktigt visste vad vi skulle göra innan vår granne kom. Han började röra runt i vårt proppskåp och efter någon timme var elen tillbaka igen. Men då släckte vi lamporna ändå för det var ju mysigt med mörker, hehe. Jag och Martina satt uppe ett bra tag och såg på skräckserier också. Och där försvann ännu en natts sömn.

peppade tjejer på ett av förra veckans födelsedagskalas. tomtebloss och 3liters-flaskor vodka!

Translation: I’m enjoying the sun on our balcony and making up for the lack of sleep from the past few nights. Suddenly not looking forward to going home to Stockholm quite as much…

Martes

Hej! Har hamnat i ett riktigt dåligt ekorrhjul den här veckan, hehe… Somnar inte före 4 varje morgon, upp några timmar senare, sedan när jag kommer hem på eftermiddagen däckar jag tills någon ringer och väcker mig vid 8-9. Efter det kan jag såklart inte sova normal tid utan det blir mongosent igen. Men aja! Vi har en presentation att förbereda tills på fredag men annars har vi ingenting att göra i skolan. Så jag fokuserar mest på att gå på eftermiddags-brunchdejter och se ikapp på Big Brother-avsnitt. Om tre dagar åker jag hem! Längtar lite efter svensk mark och kaviarmackor. Puss.

Sådärnöjd över brist på sömn

Translation: Stuck in a downward spiral where I don’t get any sleep and that’s kind of annoying. Good thing easter break is coming up and I’m going home to Stockholm! Although I seriously doubt I will get any more sleep there, too many people to see and kiss in not enough time.

Happypanda

Igår satt jag i skolan från 08:00 till 20:30. Lagom uttråkad till slut men vi fixade klart vårt projekt och presenterade det imorse. Och direkt efter påsklovet har vi sluttenta i kursen. ÅH kommer verkligen sakna den. Och min favoritlärare som försvinner med den…

Men ska inte vara överdrivet ledsen! Om åtta dagar landar jag på Arlanda och blir upphämtad av lillasyster (DO NOT FORGET) för att fira äta godis och njuta av svenska våren hemma. Jag fick 60% av 70% i hela marketing-kursen (jag vet, vårt betygsystem är helt uppåt väggarna. Skyll på University of Westminister). Det är dessutom fredag imorgon, vi har en kurs och nästan ingenting att göra nästa vecka. Chill mode!

Nu ska jag se South Park utan Carro. Under nästan hela 2009 hade vi det som fredagstradition att jag åkte hem till henne när jag slutat jobbat, så lagade vi middag tillsammans och catchade up på alla veckans avsnitt av de serier vi följde: South Park, Gossip Girl och Heroes. Och så tryckte vi i oss chips och choklad och glass i sann fredagsanda.

Jag har bara regn hos mig

Idag är en väldigt regnig dag här i Barcelona som motpol till den senaste veckans strålande sol och sommarväder. Inte mig emot egentligen. Har mina gummistövlar på och ska ändå stanna i skolan tills ikväll så rätt skönt att man slipper ha dåligt samvete för att inte vistas utomhus.

När vi var och köpte våra vanliga morgon-donuts blev vi stannade av en snubbe som började intervjua oss för någon survey. När han fick reda på att jag var från Sverige började han prata norska med mig och jag som knappt förstår skånska blev helt ställd och började göra konstiga tecken med händerna…? Hahaha, min hjärna är inte helt 100 alltid.

Chuck följer mina fotsteg och sportar också Hunters:

El Día del Padre

Igår var det El Día del Padre, alltså Fars dag här i Spanien. Jag kom på det imorse men det gör ju ingenting för bättre sent är aldrig. Min papi är bäst. Han byggde ett hus åt mig och mina systrar, han finns alltid där och det finns ingen bättre att se lagom komplicerade filmer med (det är vår favoritsysselsättning förutom att se på Simpsons) eftersom han är så smart och förklarar exakt vad man själv kanske missat. Älskar dig papi, vi ses om 10 dagar igen ♥

Hola queridas

Hej hej hej. Ledsen för uppdateringen (eller bristen på den) men det enda jag gjort sedan i lördags är sova/äta/plugga. Idag blir det däremot andra planer! Nina fyller år och det ska firas in. Pepp här genom att lyssna på Tiesto och äta choklad.

Translation: Birthday party on the agenda! I’m preparing by listening to house and eating chocolate.

Lördag

Holaaa! Vaknade imorse och stack ut nästan direkt till Picnic där jag mötte upp några vänner på brunch. Blev proppmätt på pannkakor, french toast och Club Sandwich. Och en Bellini för det förtjänade jag efter gårdagens icke-cavadrickande. Yey. Efter mysbrunch gick vi till parken precis bredvid, lade oss i gräset och njöt av solen och music från min Spotify i några timmar innan det började bli lite kyligt. Då drog jag mig hemåt, mötte upp födelsedagstjejerna och åt tårta. Nu är det filmdags och det känns som att de flesta kommer somna pga brist på sömn. Lite senare blir det taco-mys och ikväll får vi se vad jag hittar på :) Pussar

typ så trötta vi är nu

Translation: Lovely lovely day! Started with a huge brunch with my faves, then we went to the park and just chilled in the sun for a couple of hours. I recently came back home where we had birthday cake and started to watch a movie. Terribly tired though so I’ll probably just sleep through it.