The thread is ripping / The knot is slipping.

http://www.youtube.com/watch?v=JozEbrFlmwI

Alltså HERREGUD vad The Great Gatsby har ett galet bra soundtrack? Har längtat efter denna film i ett och ett halvt år och jag dör om jag blir besviken. Love is Blindness ovan är sjuk. Jag älskar U2 men denna version är så mycket bättre. Förutom denna är det massa Jay-Z, Kanye, Florence + The Machine, Lana del Rey och ni hör ju? Artistlistan är ju helt makaber. Beyoncé har gjort en cover på Amy Winehouse’s Back to Black och Emeli Sandé en 20-talare på Beyoncés Crazy in Love. Ska spela sönder denna skiva tills vi går på premiären av filmen nästa fredag.

For you I’d bleed myself dry.

Coldplay är så jävla magiska. Jag var på konserten på Stadion i förrgår och grät, skrattade, hade konstant gåshud i 2,5 timmar. Det finns inget band som kan förmedla sådana känslor till mig. Hela Stadion exploderade i ett virrvarr av ljus, färger och fantastiska ljud. Hela publiken hade fått varsitt armband vid ingången, vilka till tonerna av Coldplay-låtarna lyste upp i regnbågens alla färger och fick den lilla delen av Stockholm att vara det vackraste som det bara går. Lägg på fyrverkerier, explosioner av pappersfjärilar som föll över publiken som konfetti och Chris Martins underbara stämma och personlighet och ni har sommarens utan tvekan bästa kväll. Magi.

Jag fick fruktansvärda nyheter tidigare i veckan som jag inte velat prata om för det blir mindre verkligt då. Men Coldplay. Coldplay, fan vilket band som kan få mig att släppa allt för en liten stund. Älska ♥

i am done with my graceless heart / so tonight i’m gonna take it out and then restart

Min bästa låt just nu. Världens bästa remix på den också. Hoppar upp och dansar i huvudet varje gång jag hör den. SÅ HIMLA PEPP! Nu vill jag vara uppe hela nattens till allt jag ska kunna imorgon sitter som gjutet.

Men hör Ninisen komma hem nu. Inte träffat henne på två veckor så blir kramkalas! Later <3

Edit: Äsch, dåligt kvalitét det var. Lyssna på Spoti istället.

Packningsångesten

Efter en relativt misslyckad torsdagsutgång (det var helt tomt överallt?) körde vi spelkväll igår hemma hos oss istället för att joina de andra tjejerna. Vi lagade tacos och spelade Monopol och var så svenska vi bara kunde. Jag var mest glad att ha Rasmus hemma i några dagar innan jag åker hem till Spanien igen imorgon. Har verkligen fått ut allt jag ville här hemma och träffat nästan alla favoriter. Nu längtar jag tillbaka till värmen, rutinerna och mina andra vänner så blir en välkommen hemkomst imorgon till nya lägenheten!

Borde egentligen packa just nu men det är få saker jag avskyr så mycket så ligger istället och läser Eclipse. Emi och Carro kommer över snart för att umgås med mig min sista dag. Ska låta dem packa åt mig medan jag läser. Moahahaha.

Annars är det här nog den ultimata pepplåten:

Klasskompisar och kusiner

Heeej qué pasa? Fortfarande fullt upp här. Igår var det barrunda med före detta klassisar och idag firades det kusiner för fullt. Och lekte med den minsta, Elin. Jag har sagt det förut men herregud vad hon är charmig. Myskväll. Nu sitter jag mest och funderar på menyn till nyår. Carro utmanade mig att komma på något roligare alternativ till uttjatade Toast Skagen som förrätt vilket jag tog att tolka som att jag är ansvarig för att förrätten ska bli en fantastisk smakupplevelse. Äntligen är nyårsplanerna klara iallafall! Minus maten.

Lyssna på Swedish House Mafias nya låt förresten. Älska. Att Dubstep skulle vara nya House? Hahahahahaha vilket skämt.

the truth can not be fashioned.

Förlåt, men bloggen kommer emellan stolarna när man har så mycket plugg som jag har just nu och prioriterar timslånga skyper med mamma och hamburgarmiddagar med Sadaf. Men denna lyssnar jag på just nu när jag renskriver anteckningarna från dagens Management-klass. Hur fantastisk som helst. Låten alltså, fast klassen är helt okej den med ♥

Dreamed of para, para, paradise

Jag har börjat att verkligen tro på det här med att allt har en mening. Löjligt exempel men nyss skulle jag köra över ett par skor till min mamma som hon behöver imorgon. Plockar med mig mobil, bilnycklar, körkort och sätter mig i bilen. Precis när jag är framme kommer jag på att jag såklart glömt skorna. SÅDÄRKUL att sitta och köra fram och tillbaka men inte så mycket att göra. När jag åkt och åkt och åkt var jag iallafall äntligen på väg hem igen och då kommer Coldplays nya låt på radion. Den släpptes idag och jag hade inte ens hunnit lyssna på den ännu. Och då vill jag ändå påstå att jag ibland älskar Coldplay mer än spinnande kattungar. Det vill inte säga lite.

Så hade jag inte glömt skorna hade jag aldrig suttit i bilen så länge och hade aldrig haft radion på och aldrig hört nya Paradise! (så snart). Meant to be.