Study Sunday

412a5967eccfb26d483f62cb4a89a5a8

Sant det. Nu har vi pluggsession i vardagsrummet för sådant måste man ta tag i lite på söndagar när man haft en sådan rolig helg i övrigt. Nu ska jag KÖTTA i fem dagar till och sedan ta efterlängtat och välförtjänt påsklov. Can. Not. Wait.

Söndag morgon

Den här helgen tar ju aldrig slut?! Jag är överlycklig. We’ve been given the gift of time! Att jag är ledig imorgon också gör ju att glädjeskutten inte avtar.

Idag ska jag äta havregrynsgröt, göra en jävligt snygg powerpoint, äta ost och köra en powerwalk. Ikväll ska vi till CDLC och äta sushi och sedan är jag stört sugen på W. Vi får se, vi får se. Puss.

Skarmavbild 2013-02-10 kl. 12.14.32 tumblr_le76622LeV1qb7rfio1_500_large tumblr_llq6chnZLj1qjhzl7o1_50065284_10151353512399191_566332299_ntumblr_kqxzwnIcnd1qzfvoco1_400Gillar att äta var med tre gånger som dagens höjdpunkter. Ja.

 

Rubriken

Jag var visst fortfarande dålig på detta med uppdatering… Ska försöka skärpa mig, men fokus just nu ligger på en ny blogg jag ska skapa till ett projekt skolan och vill väl att den ska hålla lite proffsigare standard så detta amatörsprojekt kommer förmodligen hamna lite i skymundan den kommande tiden. För mina favvosar finns jag på Skype och Whatsapp ändå! Har dock nytt nummer så fråga efter det för det är inget jag ger ut hursomhelst (hehe).

Nu ska jag styra ihop mitt schema och mitt liv för nästa vecka! Och äta en tonfisksallad.

For you I’d bleed myself dry.

Coldplay är så jävla magiska. Jag var på konserten på Stadion i förrgår och grät, skrattade, hade konstant gåshud i 2,5 timmar. Det finns inget band som kan förmedla sådana känslor till mig. Hela Stadion exploderade i ett virrvarr av ljus, färger och fantastiska ljud. Hela publiken hade fått varsitt armband vid ingången, vilka till tonerna av Coldplay-låtarna lyste upp i regnbågens alla färger och fick den lilla delen av Stockholm att vara det vackraste som det bara går. Lägg på fyrverkerier, explosioner av pappersfjärilar som föll över publiken som konfetti och Chris Martins underbara stämma och personlighet och ni har sommarens utan tvekan bästa kväll. Magi.

Jag fick fruktansvärda nyheter tidigare i veckan som jag inte velat prata om för det blir mindre verkligt då. Men Coldplay. Coldplay, fan vilket band som kan få mig att släppa allt för en liten stund. Älska ♥

Hey it’s me again

HEJ nu ska jag bli bättre på att uppdatera igen! Bittra jag åt sidan, sådant händer att idiotiska spanska flygbolag går i konkurs och det är inte så mycket att göra. Vi får se om jag tar mig hem i påsk, annars får Sverige inte se min vackra uppenbarelse igen innan juni, men ni klarar er nog.

Har varit lite upptagen med att plugga som vanligt. Imorse stressavslutade vi ett projekt som skulle vara inne på förmiddagen (det var lite kaos nere vid copisterian och jag som nästan aldrig får panik var lite hysterisk. Iñigo fick lugna ner mig. Brukar vara helt tvärtom annars haha), sedan hade vi tenta och efter den spenderade vi hela eftermiddagen i biblioteket för att göra klart en presentation tills imorgon bitti. Och nu tänkte jag plugga lite history of art för det har vi också en tenta i snart.

Annars har jag blivit lite beroende av The Big Bang Theory. Sheldon är helt socialt handikappad men herregud vad jag tycker om honom. Besitos cariños!

Förresten: Någon med WordPress-kunskaper som kan berätta hur man lägger in flera bilder i inlägget samtidigt? Lite drygt att hålla på och klicka in en i taget. Dumt.

Translation: Updates from my life right now: I’ve settled down about possibly not being able to go home for easter because of the bankruptcy of Spanair. What can you do? Spanish people obviously don’t know how to run a business (no offense Iñigo). Apart from that been spending all my time studying as usual, feels like I’m spending all of my time in the copisteria or library. And there’s another midterm exam on thursday, of course. But in the little spare time I have I find myself getting addicted to The Big Bang Theory. How much I love Sheldon? So so so so so much.

Kitten luv

Det är typ så mycket vettigt jag har att uppdatera om just nu. (Men haha åh så söta! Eller hur?). Har äckligt mycket att göra och så somnade jag som vanligt mellan 15-18. Det här landet och dess jävla siesta. Måste alltså sitta uppe inatt för att hinna med det plugg jag skulle göra på eftermiddagen. Då kommer jag bli trött imorgon och då ska vi jobba på vårt grupparbete med pleats hela dagen. Kommer alltså få vara zombie. Men jag är helt okej med det.

Förresten, jag har nu laddat ner 90’s radio från Appstore till datorn. För alla vet ju att 90-talet hade bäst musik. Upp till bevis nu du brittiska radio.

Från vampyrer och varulvar till tentor och läxor

Min nya favoritsyssla är denna: Sitta utstäckt i vår soffa medan eftermiddagssolen lyser starkt i nacken, äta rostade mackor med en stor kanna té och sträckläsa Breaking Dawn under tiden. Jag har fått ett sånt Twilight-begär den senaste veckan att det inte är klokt, den hatkärleken jag har till de böckerna (filmerna är helt okej). Men det är himla mys att bara drömma sig bort ett tag till en värld utan tentor och tidiga morgnar ;)

Nu ska jag börja skriva på en uppsats om agents i businessvärlden. Den ska vara inne på måndag och då vi har en tenta på tisdag är det lika bra att skriva klart den innan helgen. Så mycket för att drömma sig bort?

Mood board

Den här mood boarden gjorde jag till min Computer tools-klass för några veckor sedan när vi jobbade i Photoshop. Bakgrunden är en pool på Ibiza och en bild från AN21-spelningen för att få fram snyggt ljus, sedan min syster i London, en bild på mig och Bella när hon var kattunge och en cupcake som gick från lilablå till rosa. Nu har vi däremot börjat med Adobe Illustrator och det suger!!!! Eller det är mest jag som suger men maken till mer cp program får man leta efter.

Borde ha pluggat, men Hannah kom och störde med chokladtryfflar och té och sedan bosatte hon sig här inne för att hennes ljus i hennes rum var för dåligt och så blev det plötsligt inget plugg gjort. Skypade med mami ett tag också. Mys och vi kommer ses redan nästa vecka ♥ Tiden går läskigt fort.