Tard the Grumpy Cat

Alltså… Det här är den bästa katten. Han heter Tard men hela internet kallar honom för Grumpy Cat. Jag är helt kär?! Världens bästa katt!!! Är till och med villig att putta ner Bella från den tronen. Jag ÄLSKAR honom. Jag måste ha en sådan?? Hahaha alltså jag dör så söt han är.

Dagens erkännande

Jag har insett att jag hatar How I Met Your Mother. Har inte skrattat åt den serien på tre säsonger. Alla karaktärer är jättejobbiga och i och med att de bara kör Vänner-jokes på repeat fast hundra gånger sämre gör det till en ooriginell, tråkig serie med karaktärer som är parodier på sig själva.

Jag hatar Per Ström också får jag väl passa på att säga.

Hejdå sämst serie. Kommer inte sakna dig för fem öre.

Cats rule dogs drool

Här var det en tjej dålig på att uppdatera. Och inte är det mycket bättre nu. Efter två avsnitt The Walking Dead och dubbla antal hjärtattacker ska jag sussa. Godnatt på er.

Imorgon blir det kanske fler barn gjorda! I bokstavlig mening då. Hoppas jag.

Spongie & Patrick

Haha åååhh jag dör vad fint!

Tänkte se på BB men nu ska jag fan se Spongebob istället. I sommar ska jag och min syster se vår favoritfilm Spongebob the Movie minst 8 gånger ♥

Barcelona-riot

Så här har det sett ut hela dagen i Barcelona. Demonstranttåg, poliser, ambulanser och folk som satt eld på soptunnor och byggnader. Och så har de trashat Chanel-butiken och slagit sönder mitt favorit-Starbucks. Är jävla glad att jag åker till Stockholm imorgon. Spanjorer ibland är ju inte kloka någonstans…

Fog.

Vi har världens jävla dimma utanför. Det är superläskigt! Ser inte ens över till lägenheterna på andra sidan parken vilka ligger 50 meter bort. Så på grund av denna väderlek står naturligtvis denna film på kvällens schema:

Bästa tweeten från igår

Jag skulle aldrig kunna bli upprörd för att en kändis dör. Jag förstår att det känns mer äkta och att man “känner” personen bättre än vilken cancer-patient som helst men jag känner mer sympati för de familjer som verkligen kämpar med en döende person i släkten (även om jag inte kan känna sympati för alla de heller, man skulle gå under) än random kändis som knarkat ihjäl sig.

Därmed inte sagt att det inte är tråkigt. Whitney Houston hade nog den vackraste rösten i hela världen när hon var på topp och det är tur att hennes fina klassiker finns kvar att njuta av. I Will Always Love You har jag nog mimat till fler gånger än vilken Spice Girls-låt som helst, och då är jag ändå uppvuxen på 90-talet.