Michael Kors

mk
Var på en liten till till Roca Village (en outlet) förra veckan och kom hem med bland annat en påse från MK… Väskan är i skinn och var nedsatt från €275 till strax över €100 och lilla iPad-fodralet är i snyggaste knallorangea färgen och kostade €19(!). Superfyndaren.

Nu har jag precis kommit ned från takterrassen och dricker 50/50-Oboy. Fruktansvärt gott, hälften färskmjölk och hälften sojamjölk. Ska plugga nu, är solseg dock men vad kan man göra. Pussss.

Marc by Marc Jacobs

Det här är min nya kärlek. Älskar den så mycket och kommer ha den tills jag dör.

Nu är jag helt slut. Hela släkten var här och busade och vi hade en väldigt lyckad grillkväll. Är så mätt så jag tror jag däckar. Ska eventuellt kravla mig ut till bilen och hämta ett paket jag beställt. Om jag orkar. Fast det lutar nog mot ett nej.

Mörkblå

Blev så shoppingsugen sista veckorna i Spanien men istället för att pracka på mig själv mer packning beställde jag hem ett gäng plagg på rean till mig själv. Denna midnattsblå blus blev invigd idag och jag har redan fått tre komplimanger för den trots att klockan inte ens är tio. Matchar med jeans från Tsubi, klackar från Topshop, skinnjacka Mango Spanien och diverse guldsmycken.

loafers.

Klockan är strax efter nio och jag tänkte snart däcka. Synd att det är ljust så länge (NEJ KLAGAR VERKLIGEN INTE HATAR MÖRKER). Jobbade första dagen idag och var förvirrad ett par timmar innan jag kom igång och alla började tycka om mig lika mycket som förut. Men det är en av anledningarna till att jag är så trött.

Men det jag tänkte säga var ju detta! Sprang runt hela lunchen i jakt på ett par loafers då jag har extrem brist på platta skor och jag hatar ballerina. Hittade nada men plöjde internet väl tillbaka på kontoret och beställde dessa från Have2have:

Fina va? Helt exakt sådana jag vill ha. Hoppas de är sköna också. Men nu somna till The Killing (fast det är så spännande så jag kan typ inte somna). Imorgon jobb och sedan bio – wohoo!

Vamos a la playa

Hallelå, idag är det äntligen sol igen efter en trist vecka och en halv. Jag har en ny bikini som 80% av alla i denna lägenhet också har eftersom den är från H&M förstås. Inte alls så rosa som på bilden utan mer korallfärgad och matchar mina tår. Nu ska vi till stranden! Puss puss puss.

red riding hood.

Ovan kappa köpte jag för ungefär en månad sedan på Forever 21s rea. Superkap! Jag älskar den och känner mig som lilla Rödluvan när jag bär den, ni ser ju att jag drunkar lite i luvan. Enda problem var att ganska exakt två dagar efter att jag inskaffat den blev det supervår här i Barcelona och det har varit alldeles för varmt att ha på den sedan dess. Vilket lyxproblem va…? Tar hem den och resten av vinterkläderna i påsk, de kommer inte behövas mer i år kan jag lova!

Translation: I love my new coat, I feel like Little Red Riding Hood in it… Only problem is that it’s way too warm outdoors to wear now, so it’s going back to Sweden with the rest of my winter wardrobe.

The Elder Wand

Idag kom Rasmus hem från Florida och titta vad han köpt till mig! En TROLLSTAV! Och inte vilket trollstav som helst utan Dumbledores Elder Wand! Harry Potter-nörden i mig är i extas. Älskar att folk känner mig så himla bra.